Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.640
- 718
Para muhabbetinin bu kadar çok döndüğü futbolcu bize yarar mı şüpheliyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Limit Cicaldau ile aynı olmalı. 10m çok para be.Zaten taksitlendirme olayindan korkuyorum. Oyuncunun ozelinde bir itirazim yok ama para olmadigi icin boyle Rumen kuluplerine cok para (taksitle) vereceksek isimiz var.
Nerede yazıyor 5m renktaş?5M € resmi teklifte bulunmuşuz Morutan için. Bu transfer tahminim 7,5-8,5 M arası biter. bizimkiler Becali ile masaya oturmuşlar Becali satmadan kurtulamazlar.
Geri dönülmez bir Becali sarmalına girildi artık çıkış yok![]()
Nerede yazıyor 5m renktaş?
Sana katılmıyorum hiç hızlı adamımız yok.orta sahaya oyun görüşü olan oyunu iki yönlü oynayan ( Melo Selçuk )2 kişi gibii adam almali ve kanatlara 2 hızlı adam koymalıyız.Bize hızlı değil oyun görüşü ve tekniği olan topçu lazım. Bildiğin oyun kurucu
Kapanan takımlara karşı oynayacaksın. Boşluk bulman zor onları koşturacak. Katılıp katılmamak değil sorun. Senin rakipte boşluk açacak kanada ihtiyacın varSana katılmıyorum hiç hızlı adamımız yok.orta sahaya oyun görüşü olan oyunu iki yönlü oynayan ( Melo Selçuk )2 kişi gibii adam almali ve kanatlara 2 hızlı adam koymalıyız.
Alırsak Burak Elmas buna ben seni pezevenklerin elinden kurtardım mı diyecektam pezevenk tipi var adamda
Baskanlari yav kulubun icine nasil adim atsinBu dolandirici herife hic bulasmayalim. D'Avila denen hiyarin elinde bile oyuncak olduk, bu neler yapar neler düsünmek istemiyorum.
Bu serefsiz herif kulübün icine adim attigi an tamamen biteriz.
Baskanlari yav kulubun icine nasil adim atsin![]()