Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hiç ışık göremedim kendisinde. Haklı çıkarsan sevinirim ama sanmıyorum.
3-5-2'yi çok yanlış anlamışsın kardeş, umarım tudor biliyordur.
Teknik direktör değişikliği şu aşamada saçmalık. Madem öyle Tudor en küçük hatasında yerden yere vurucam yönetim futbolcular falan umrumda değil.
yine olmaz. orta alandaki tek defansif adam tolga. sınayder'in 10 numara oynayacağını hepimiz biliyoruz, zerre adam kovalamaz. ee oraya şeccu'yu çeksen maç içinde, hepimiz orta alandaki performansını biliyoruz ki, bu seferde taktik, bekleri ileri çıkartmazsak 4-3-3 oluyor. bekler 3-5-2 sistemindeki gibi ileride olursa da orta alan yürüyerek geçilir. hadi şeccu'yu yine çıkarttık diyelim; bu sefer 4 kişiyle bile bir şey yapamayan o muhteşem defansımız 2 kişi kalacak. 5-2-3 oynadık diyelim orta alan yine yürüyerek geçilir. çünkü kadrodaki adamlar bu tarz sistemlere uygun değil. taş çatlasın 3 maç adam kovalayıp sonra salarlar.arkadas galiba 3-4-3 istiyor ?
yine olmaz. orta alandaki tek defansif adam tolga. sınayder'in 10 numara oynayacağını hepimiz biliyoruz, zerre adam kovalamaz. ee oraya şeccu'yu çeksen maç içinde, hepimiz orta alandaki performansını biliyoruz ki, bu seferde taktik, bekleri ileri çıkartmazsak 4-3-3 oluyor. bekler 3-5-2 sistemindeki gibi ileride olursa da orta alan yürüyerek geçilir. hadi şeccu'yu yine çıkarttık diyelim; bu sefer 4 kişiyle bile bir şey yapamayan o muhteşem defansımız 2 kişi kalacak. 5-2-3 oynadık diyelim orta alan yine yürüyerek geçilir. çünkü kadrodaki adamlar bu tarz sistemlere uygun değil. taş çatlasın 3 maç adam kovalayıp sonra salarlar.
Cumhur Önder Arslan @ArslanCumhur
Galatasaray yönetiminin TT Arena'daki toplantısı sona erdi.Birazdan resmi açıklama gelecek.
SON DAKİKA! - Igor Tudor, idmana çıkmak üzere Karabükspor tesislerine geldi. (A Spor)
ley:
Ciddi mi?