Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

#TudorKalitedenAnliyor

b54b206b2752f40c4664efac7b2e4e58.jpg
0de9746002f5027e1dd439091eed6ebd.jpg
69c49cde8d673c6cfd1859c61f847b77.jpg

Ben hiç ışık göremedim kendisinde. Haklı çıkarsan sevinirim ama sanmıyorum.

Paramiz arttikca Fenerbahce gibi futbol ögütme fabrikasina döndük. Eskiden fener ile dalga gecerdik, cok daha az paramiz vardi, ama genel anlamda transferde isabet oranimiz cok daha iyi idi. Kagit üzerinde cok daha az hype sahibi oyunculari alip, büyük fayda sagliyorduk.

Takim olamamis, teknik direktörleri daha adapte olamamis, yada teknik direktör olamamis takimlara, yeni transferler yapip, bocalamasini, iki mac üst üste oynamadan, dehlenmesini izliyoruz. Bu gidis ile maddi anlamda her kulüp batar.

umarım başarılı olur. fazla gaza gelmeyelim prandelli ve riekerink örneklerinde olduğu gibi. bekleyip performansını görmek lazım.

Tudor´da Galatasaray´da basarili olabilmek icin gereken bütün vasiflar var.

Agresif, Hirsli, Sert, ve Babacan bir adam. Ve ayni zamanda marka bir oyuncudur da kendisi, eskiye nazaran. Yani futbolcular kendisini ezemez. Kah gider döver, kah gider öper. Tudor ile calismamis sadece 1.5 sene ile sinirli kalmamali.

Teknik direktör değişikliği şu aşamada saçmalık. Madem öyle Tudor en küçük hatasında yerden yere vurucam yönetim futbolcular falan umrumda değil.

Niye ki?...Bu sezon hali hazırda kaybedilmiş durumda madem; TD ün eldeki kadronun durumunu bizzat görüp, gelecek sezonun kadro planlamasını yapması iyi olmaz mı?...

2011-12 şampiyonluğu sonrası, kadro planlamasına dair hiçbir gayret ve beceri göremedim; bundan Terim-Aysal ikilisini baş sorumlu tutuyorum, Hamza-Dursun filan aksesuar kalır. Ortaya böyle ucube bir kadro çıkması boşuna değil. Belki bu defa gereken hamleler yapılır diye umutlandım, uzun süre sonra...

Bu sezon zor tabi de önümüzdeki sezon çok önemli. O kadar zor değil; ligin yeni takımı Karabükspor' un sezon başından beri oynadığı futbol ortada. Bu ligin en aciz takımlarından biri olarak gördüğüm ve fırsat buldukça takip ettiğim memleket takımım Kayserispor bile ilk 11'i % 80 yenileyerek iyi bir duruma gelebildi; ligimizi gözümüzde çok büyütmeyelim, yeter ki doğru müdahaleler yapılabilsin...

arkadas galiba 3-4-3 istiyor ?
yine olmaz. orta alandaki tek defansif adam tolga. sınayder'in 10 numara oynayacağını hepimiz biliyoruz, zerre adam kovalamaz. ee oraya şeccu'yu çeksen maç içinde, hepimiz orta alandaki performansını biliyoruz ki, bu seferde taktik, bekleri ileri çıkartmazsak 4-3-3 oluyor. bekler 3-5-2 sistemindeki gibi ileride olursa da orta alan yürüyerek geçilir. hadi şeccu'yu yine çıkarttık diyelim; bu sefer 4 kişiyle bile bir şey yapamayan o muhteşem defansımız 2 kişi kalacak. 5-2-3 oynadık diyelim orta alan yine yürüyerek geçilir. çünkü kadrodaki adamlar bu tarz sistemlere uygun değil. taş çatlasın 3 maç adam kovalayıp sonra salarlar.

Son düzenleme:
yine olmaz. orta alandaki tek defansif adam tolga. sınayder'in 10 numara oynayacağını hepimiz biliyoruz, zerre adam kovalamaz. ee oraya şeccu'yu çeksen maç içinde, hepimiz orta alandaki performansını biliyoruz ki, bu seferde taktik, bekleri ileri çıkartmazsak 4-3-3 oluyor. bekler 3-5-2 sistemindeki gibi ileride olursa da orta alan yürüyerek geçilir. hadi şeccu'yu yine çıkarttık diyelim; bu sefer 4 kişiyle bile bir şey yapamayan o muhteşem defansımız 2 kişi kalacak. 5-2-3 oynadık diyelim orta alan yine yürüyerek geçilir. çünkü kadrodaki adamlar bu tarz sistemlere uygun değil. taş çatlasın 3 maç adam kovalayıp sonra salarlar.

Uygun bir teshis. Haklisin.

SON DAKİKA! - Igor Tudor, idmana çıkmak üzere Karabükspor tesislerine geldi. (A Spor)

:oley:

veda etmeye gitmistir herhalde

Karabük'ten 600 bin euro alırken biz 2.2 veriyoruz..

Yahu Allah sizi bildiği gibi yapsın andaval sürüleri ya..

1 Milyon euro da versen gelecek zaten süper zekalılar

Aksam takimi calistiracak diyordu Baskanlari.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Geri
Üst Alt