Galatasaray'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor İddiası!

Okan Buruk'un Rize ve Akhisar'da yaptıkları saygı duyulacak işler. Lakin benim tercihim Rose- Gallardo veya benzer tarz oynatan bir yabancı olurdu bunun nedeni Okan Buruk'un ciddi ara vermesi ve Başak ile son sezonu. Her neyse hayırlı olsun bu arada Okan geliyorsa Pivot(Target Man) bir forvet şart. Crivelli- Vedat Muriqi gibi isimlerden ciddi katkı almıştı çünkü.

Neye kaldik ya? Paramizmi var?
73551767-69AF-4E0D-B378-80DABA791BDF.gif

Ocak ayında Fatih Terim gelir. Okana sabır gösterilmez. Nötr olarak bakıyorum. Baskıyı kaldıramayacak. Başağa benzemez burası.
Taraftarsız bir takımı şampiyon yapmak ciddi 1 tecrübe.

Burada eğer, oyuncular, taraftar ve camia içinde iletişimini iyi tutarsa olurda başarılı 1 dönem sonrası belirli dalgalanmalar olduğunda taraftar desteği ile daha iyi toparlayabilir. Önemli olan rüzgarın nereden geleceği.

Anamızın liginde oynamak için mourinho ve o çapta birini bekleyen fmci ve ergen 18 yaş altı kardeşlerimiz üzülmeyin

Seneye okan yapamazsa dursun başkanınız guardilonın bizzat kendisini kulübe davet edip yaş pasta yedirecekmiş

Detaylar yarın skorrfanatikfotomaçamk de

Hayırlı olsun. Umarız hocanın eline son yıllarda olduğu gibi eksik y
kadro vermezler. Acil eksikler belli net 2 orta saha transferi ile başlamalılar bu hafta.

Okan Buruk'un Rize ve Akhisar'da yaptıkları saygı duyulacak işler. Lakin benim tercihim Rose- Gallardo veya benzer tarz oynatan bir yabancı olurdu bunun nedeni Okan Buruk'un ciddi ara vermesi ve Başak ile son sezonu. Her neyse hayırlı olsun bu arada Okan geliyorsa Pivot(Target Man) bir forvet şart. Crivelli- Vedat Muriqi gibi isimlerden ciddi katkı almıştı çünkü.
En çok bunun için sevinirim. Yıllardır böyle bir oyuncuya hasretiz. Okan Buruk kesin ister.

basaksehiri kume dusuruyordu.
bizi ilk 10'da tutarsa kendi icin basarıdır.
en azından terimi gecmis olur.

Geri
Üst Alt