- 10 Haziran 2019
- 10.019
- 8.581
- 873
Dursunun götunden cıkan cuzdana mı kaldık yazıklar olsun bizeBen baskanin cuzdanini bilirim. Komplo bilmem renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursunun götunden cıkan cuzdana mı kaldık yazıklar olsun bizeBen baskanin cuzdanini bilirim. Komplo bilmem renktas
Neye kaldik ya? Paramizmi var?Dursunun götunden cıkan cuzdana mı kaldık yazıklar olsun bize
Neye kaldik ya? Paramizmi var?
Haberim yok keyfim kaçıkKuzeni @Onur Liboş Kara biliyordur.
logo beni öldürüyor , zorlama koymuşlar oraya gibi
Taraftarsız bir takımı şampiyon yapmak ciddi 1 tecrübe.Ocak ayında Fatih Terim gelir. Okana sabır gösterilmez. Nötr olarak bakıyorum. Baskıyı kaldıramayacak. Başağa benzemez burası.
Niye noldu yengeden dayak mi yedinHaberim yok keyfim kaçık
Kuzenim Murat yok diye keyfim kaçıkNiye noldu yengeden dayak mi yedin
Lebron yuzunden kafayi yemistirKuzenim Murat yok diye keyfim kaçık
En çok bunun için sevinirim. Yıllardır böyle bir oyuncuya hasretiz. Okan Buruk kesin ister.Okan Buruk'un Rize ve Akhisar'da yaptıkları saygı duyulacak işler. Lakin benim tercihim Rose- Gallardo veya benzer tarz oynatan bir yabancı olurdu bunun nedeni Okan Buruk'un ciddi ara vermesi ve Başak ile son sezonu. Her neyse hayırlı olsun bu arada Okan geliyorsa Pivot(Target Man) bir forvet şart. Crivelli- Vedat Muriqi gibi isimlerden ciddi katkı almıştı çünkü.
Hemde hiç olmadığı kadarciddi galiba