Hasan Bekir
Berlin Panteri
Okan'ın parlattığı oyuncu tipi Dovbyk mesela tam onun kalemi olur.. Korkum Muriqi'ye falan sararsa diye benim.En çok bunun için sevinirim. Yıllardır böyle bir oyuncuya hasretiz. Okan Buruk kesin ister.
Okan'ın parlattığı oyuncu tipi Dovbyk mesela tam onun kalemi olur.. Korkum Muriqi'ye falan sararsa diye benim.En çok bunun için sevinirim. Yıllardır böyle bir oyuncuya hasretiz. Okan Buruk kesin ister.
O dediğin biraz da muhterem 'emekli' Hocamızın tercihiydi. 25 milyon bonservis harcayıp da orta saha hattını Taylan-Berkan-Cica' ya emanet etmek fantezisinden bahsediyorum hani. Benim bildiğim Okan Buruk gerçekçi bir futbol adamıdır, öyle bir saçmalık yapmaz diye umuyorum...Hayırlı olsun. Umarız hocanın eline son yıllarda olduğu gibi eksik y
kadro vermezler. Acil eksikler belli net 2 orta saha transferi ile başlamalılar bu hafta.
Tugberk, Tomas ve Baltayi yanina alsin. Üstüne yabanci bir kondisyoner ve kaleci antrenörü.
Nevzat yönetime epey yakın - o yazınca bu konuda çok sapma olmayacaktır düşüncesi yüzünden.niye herkes kesinmiş gibi yorum yapıyor?