yani Burak Elmas - FT eşleşmesi iki taraf içine çok yanlış olduğunu maalesef bariz haliyle yaşadıkta - o kadroyuda sırf yönetim verdi diyemeyiz. Morutan alındı - yedeğe mahkum oldu unutuldu (galiba 6-8 M aralığı) - Cica inat edildi , Casper çıktı (oda o civar bir şeydi ) - Taylan devşirme 6 idi , Bartuğ Elmas deniyordu elden kaçtı birazda göz göre göre ... Torrentte aynı kafadan devam etti zaten değişiklik olmadı...
Sadecede lig özeline dönersek handikaplarıda var - TFF'den ceza yemeyi seven profil - yardımcıları onun yokluğunda 0 varlık gösteriyor falan. Başarılarına saygım dediğim gibi sonsuz ama performansının epey düştüğünü görebiliyoruz. He şurda %1000 katılıyorum . Attım Torrent veya ayarı adam olsa sabaha kadar FT daha iyidir burda itirazım 0 olur . Ama birazda bir iki şeyi başarabilecek , çoğu kişi 1 olay yüzünden silmiş olsada bizden çıkmış bir adam Okan, o riski almak için doğru bir sene bence.
100üncü yıl işin fasafisosu açıkçası - tamamen dışarıya baskı amaçlı bir olay. Hakeme TFF'ye falan filan.. Türkiye liginin şampiyonunun şu an önemi valla yok. Kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. Tabii ki misal feneri bitir şampiyon olup onca harcamayı...taraftar olarak tadından yenmez tabi ama uzun vadede bir anlamı o kadarda yok açıkçası.