Galatasaray'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor İddiası!

Ne Fatih Terim'i, yalama oldu iyice. Yeterli, emekliliğini yaşasın kendisi. Okan Buruk bilmiyorum başarılı olur mu, geldiyse göreceğiz. Önemli olan takımın doğru kurulması ilk başta.

Eğer iddialı, güçlü, düzgün kadro kurarlarsa bence Fatih Terim gibi tecrübeli, kurt bir hocanın olması daha mantıklı olurdu. Eğer güçsüz, gençleşme adı altında eksik kadro verilecekse bencede gelmesin, başarılı olamaz katılıyorum. Okan Buruk'u yabancılara tercih ederim açıkçası. O yüzden sevindim.
yani Burak Elmas - FT eşleşmesi iki taraf içine çok yanlış olduğunu maalesef bariz haliyle yaşadıkta - o kadroyuda sırf yönetim verdi diyemeyiz. Morutan alındı - yedeğe mahkum oldu unutuldu (galiba 6-8 M aralığı) - Cica inat edildi , Casper çıktı (oda o civar bir şeydi ) - Taylan devşirme 6 idi , Bartuğ Elmas deniyordu elden kaçtı birazda göz göre göre ... Torrentte aynı kafadan devam etti zaten değişiklik olmadı...

Sadecede lig özeline dönersek handikaplarıda var - TFF'den ceza yemeyi seven profil - yardımcıları onun yokluğunda 0 varlık gösteriyor falan. Başarılarına saygım dediğim gibi sonsuz ama performansının epey düştüğünü görebiliyoruz. He şurda %1000 katılıyorum . Attım Torrent veya ayarı adam olsa sabaha kadar FT daha iyidir burda itirazım 0 olur . Ama birazda bir iki şeyi başarabilecek , çoğu kişi 1 olay yüzünden silmiş olsada bizden çıkmış bir adam Okan, o riski almak için doğru bir sene bence.

100üncü yıl işin fasafisosu açıkçası - tamamen dışarıya baskı amaçlı bir olay. Hakeme TFF'ye falan filan.. Türkiye liginin şampiyonunun şu an önemi valla yok. Kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. Tabii ki misal feneri bitir şampiyon olup onca harcamayı...taraftar olarak tadından yenmez tabi ama uzun vadede bir anlamı o kadarda yok açıkçası.

yani Burak Elmas - FT eşleşmesi iki taraf içine çok yanlış olduğunu maalesef bariz haliyle yaşadıkta - o kadroyuda sırf yönetim verdi diyemeyiz. Morutan alındı - yedeğe mahkum oldu unutuldu (galiba 6-8 M aralığı) - Cica inat edildi , Casper çıktı (oda o civar bir şeydi ) - Taylan devşirme 6 idi , Bartuğ Elmas deniyordu elden kaçtı birazda göz göre göre ... Torrentte aynı kafadan devam etti zaten değişiklik olmadı...

Sadecede lig özeline dönersek handikaplarıda var - TFF'den ceza yemeyi seven profil - yardımcıları onun yokluğunda 0 varlık gösteriyor falan. Başarılarına saygım dediğim gibi sonsuz ama performansının epey düştüğünü görebiliyoruz. He şurda %1000 katılıyorum . Attım Torrent veya ayarı adam olsa sabaha kadar FT daha iyidir burda itirazım 0 olur . Ama birazda bir iki şeyi başarabilecek , çoğu kişi 1 olay yüzünden silmiş olsada bizden çıkmış bir adam Okan, o riski almak için doğru bir sene bence.

100üncü yıl işin fasafisosu açıkçası - tamamen dışarıya baskı amaçlı bir olay. Hakeme TFF'ye falan filan.. Türkiye liginin şampiyonunun şu an önemi valla yok. Kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. Tabii ki misal feneri bitir şampiyon olup onca harcamayı...taraftar olarak tadından yenmez tabi ama uzun vadede bir anlamı o kadarda yok açıkçası.

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum Can'cım, tek birşey hariç. Hocayi gençleşme projesi adı altında yediler. En basitinden adam Gedson'u, Elneny'i, Ghezzal'ı istedi almadilar. Ondan önce defanssız, bir ara forvetsiz kadro verdiler. Sattığın kadar al olayı vardı, hoca kiralık oyuncularla takım kurmaya çalıştı. Bunlar bahane değil ama istediği kadroyu, oyuncuları aldı diyemeyiz. Diğer soylediklerinle hem fikiriz.

Bencede sezonun önemi yok, ama malûm takım bu sene şampiyon olmak için saha dışı, saha içi her türlü pisliği yapacaktır. Buna adım gibi eminim. Sezon sonunda da, bakın Cumhuriyet'in 100. yılında biz şampiyon olduk, bu 8 seneye bedel diyerek yine kekleyecekler taraftarlarını.

Niye vasıfsız oluyormuş hele Torrent’den bile.

Adam geldi Akhisar ile kupayı aldı finalde Fenerbahçe’yi yendi

Sonra gitti Başakşehir ile şampiyon oldu. Evet iteklendi belki ama Abdullah Avcı az mı iteklenmişti önceki sene bize karşı.

Ya da bu sene Trabzon ile şampiyon olurken az mı destek almıştı.

O yüzden adama hiç bir şey başaramamış gibi davranmayın.

Gitti o Başakşehir ile GladBach’lı Roma’lı, EPL takımlı gruptan lider çıktı. Ertesi sene de CL de önemli futbol oynattı sonuç almasada çok.

Östersunds’a elenen Tudor’dan da
Barcelona’ya 11 kişi defans yaptırıp övgü alan 60 yaşında ki Torrent’den de iyi hocadır en azından.

Ha ayrıca De Zerbi’yi çok isteyenler de 3 senedir denediğimiz futbolu oynatmaya çalıştığını hatırlAtalım.

Pragmatist adam Okan en azından. Teknik taktik de biraz üstüne koyduysa destek olunursa pekala başarabilir ama 22 yıl önceye sürekli dönüp takılırsak baştan biter bu iş.

Gidene kadar desteklerizde, niye Okan? Tudor olur, torrent olur, bir sürü aday içinde en vasifsizi Okan. Yazık oldu bu seneyede
Hadi Rose dersin De Zerbi dersin de Beşiktaş maçından sonra "Vodafone'un ve Beşiktaş taraftarının büyüsüne kapıldık" diyen küçük takım hocası Tudor nedir? Son dakikadaki "Allah kurtardı" denilen goller olmasa küme düşürecek Torrent nedir? Tamam bu kadroyu Fatih Terim kurmuş olabilir ama Torrent Fatih Terim'in yarısı kadar bile ışık veremedi teknik direktörlüğünde.

Tudor benim için Beşiktaş maçına kadar kötü bir antrenörken Beşiktaş maçından sonra haindir. Beşiktaş'ın hocalığına daha çok yakışır kendisi. Ne de olsa Beşiktaş taraftarından etkilenmiş Hırvat köylüsü. Torrent'i zaten hiç saymıyorum. Kendisi hoca moca değil. Ya yardımcı olarak ya da küme kalma mücadelesi veren takımları ligde tutma iddiasıyla bir şeyler başarabilir.

Okan ise Tudor'dan, Torrent'ten falan milyonlarca kez daha iyi teknik direktör. Başakşehir gibi bir takımı şampiyon yapmak kolay değil. Hiç siyasi falan demeyin Başakşehir'in o şampiyonluğuna. Adamlar AKP'nin en önemli insanlarının memleketi olan Trabzonspor'u geçtiler o yıl. Yani siyasi ise Trabzonspor da Çeşme Belediyespor değil yani. Okan Buruk saçma sapan takımlarla helalinden bir Süper Lig bir de Türkiye Kupası Şampiyonluğu kazanmıştır. He İnter ve Beşiktaş olayları çok üzücü ama geldiğinde kendini affettirmek için daha çok çabalayacak anlamına gelir bu da. Okan en iyi seçenekti yazılanlar arasında hiçkimse kusura bakmasın. Yabancı teknik direktör zaten pişmanlıktır ama Türk olarak da getirebileceklerimizin içinden en iyisini getirdik.

Umarım transferler sarpa sarmaz benim tek temennim o.

Kavga var diye gece yarısı çıkıp geldim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

popcorn.gif

yerli de ilk ve tek tercihim kendisi idi.
yabancida ise *de zerbi.

ozetle #7 okan buruk konusu
umarim is resmiyete dokulur...

akabinde, kadroyu ve olasi oyun kurgularini enine boyuna yorumlariz...

Hiç içime sinmemekle birlikte satılmazsa Momo ve Yunusun okanın oyun planında sezona damga vuracağını düşünüyorum

Geri
Üst Alt