Galatasaray'da 'Olağanüstü' Gün!

Süren $44.2m borçla devretmiş ve AIG. 2002 Cansun $42.1m, 2008 Canaydın $109m, Polat $328m!

Aysal batirmadi cahiller

Aysal bu kulübe başkan olduğunda zaten batmış bir kulüp vardı, sıfırdan bu kulübü belli bir seviyeye ulaştırdı. Galatasaray tarihinin en başarılı başkanı sayın Ünal Aysal'dır. En başarısız başkanı da Aziz Yıldırım'ın yaveri Adnan Polat'tır.

o açıdan demek istemedim zaten kardeş sneijdere laf etmek için söylemedim. helali hoş olsunda
bazen bazı yerlerde okuyorum da sneijderi aldık mesela forma satışından parasını çok rahat çıkarırız falan diyenler oluyor
onumu demek istediler acaba diye bi sorayım dedim.
çünkü forma satışıyla normal üstü bir futbolcunun 1 senelik ücretini çıkaramıyoruz

Real,Barça, Manu gibi dünyada fanı bulunan özellikle Amerika'dan, uzak doğuya kadar forma satışı sağlamadıktan sonra hiçbir oyuncunun forma satışından parasını çıkaramazsın..

Hiç kimsede sormuyor sattığınız hisseleri geri kazandıracakmısınız söz verdiğiniz gibi diye, hisse satışından ciddi gelir elde edildi spkya çoğu transfere ayrıldığı söylendi eğer o paralar selçuklara gittiyse haram olsun aysalada cebini dolduranlarada...

Aysal bu kulübe başkan olduğunda zaten batmış bir kulüp vardı, sıfırdan bu kulübü belli bir seviyeye ulaştırdı. Galatasaray tarihinin en başarılı başkanı sayın Ünal Aysal'dır. En başarısız başkanı da Aziz Yıldırım'ın yaveri Adnan Polat'tır.

Son dediğine katılıyorum , şu dediğine de katılıyorum ancak belli bir seviyeye ulaştırdıktan sonra tekrar eski seviyeye getirip bıraktı..

Faruk Sürene haksizlik ediyorsun bence.

Hiç kimsede sormuyor sattığınız hisseleri geri kazandıracakmısınız söz verdiğiniz gibi diye, hisse satışından ciddi gelir elde edildi spkya çoğu transfere ayrıldığı söylendi eğer o paralar selçuklara gittiyse haram olsun aysalada cebini dolduranlarada...
Sportif A.Ş nin halka açık hissesi %31.23 müş şuan.Önceden daha fazlaydı bu aran bu kısımda bir kazanım olmuş.

2 yıl önce ibra edilmemesi hakkındaki davayı kazanmış bu ne demek oluyor.Zaten ibra edilmiş ve yönetim değişmiş çoktan.

zaten herzaman şüphelenmiştim bu adnan polattan ama şimdi eminim ki bu adam azizenin ajanı. ulan okadar parayı nereye harcadı haysiyetsiz rezil 3 kuruşluk transferler yapıldı onun döneminde üstelik stad isim hakkı ve loca gelirlerini de bu ajan aldı. genel kurul adnan polat dönemini ince ayrıntılarına kadar araştırmalı.

o arkadan işler çevirmeyi seviyor sadece konuşmaz
dedi ya tamburacı üniversite yandığında taraftardan yardım istedi sonra başka şeye gelince taraftara dirsek gösterdi diye
Paralarimizi yiyor bu adama kimse dur demiyor bunlari bile bile kimse gık cıkartmiyor.

Ulan adam ne güzel şeyler söyluyordu olaya bak ses gitti reklama girdiler.

Ünal Aysal'ın hatası, futbol aklı kimse ona çok güvendi. Ağır sözleşmeler yaptı, yanlış transferlere izin verdi buna katılıyorum. Bu kulübü ne halde aldı bunu da hatırlayalım

Bu kulüp 3 sezon önce ligde orta sıralarda gezen, kadrosu herhangi bir anadolu takımından daha iyi olmayan, başkanı olan Adnan Polat'ın tam bir Aziz Yıldırım yalakası olduğu bir kulüptü. Tapeleri herkes biliyor. Bu kadar rezil kepaze haldeydik. Ekonomik açıdan bitmiş, tek çaresi hükümeti yalamak olan, sportif açıdan çökmüş, hiç bir branşta başarılı olamayan, basketbol takımları küme düşen, futbolda fenerbahçe'ye kadro sızdıran, fenerbahçe'nin şampiyon olması için kendi futbolcularını "mamalayan" rezil bir dönem. Utanç verici.

Bu kulüp o halden, basketbol takımlarını şampiyon olduğu , futbolda üstünlüğü ele geçiren hale geldi. Avrupa'da 2 sezon bütün branşlarda başarılı oldu, Aysal'ın hatası dediğim gibi güvendiği futbol aklı oldu , ve kulüp son 1 senede ekonomik açıdan zor duruma geldi.

Geri
Üst Alt