Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
Benim düşüncem kulübü tekrar ayağa kaldıran Aysal ve Terim, tekrar bu duruma düşüren de bunlar.
+1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim düşüncem kulübü tekrar ayağa kaldıran Aysal ve Terim, tekrar bu duruma düşüren de bunlar.
Ses gitti öncesindeadamı niye susturdu la GSTV reklam girdi :S
Kesinlikle,hem isim hakkımızı veriyoruz hem de zarar ediyoruz biri mantıklı bir.açıklamada bulunsuzGSmobile konusu rezalet.
sakami bu aysal kim polat kimSerkan Korkmaz @serkan_korkmaz 2 dk.2 dakika önce
Aysal'i eleştirmek Polat'ı beğenmek anlamına gelmez. Iki başkan icin ancak "hangisi daha kötüydü?" diye sorulabilir.
sakami bu aysal kim polat kim
klüp batıktı aysal neredeyse aynı borçla bıraktı diyen adamlar gerçekten hesaptan çakmıyolar
özkaynaklara bakıldığında 1 senede 193m euro zarar edildi diyor adam
Ünal Aysal'ın hatası, futbol aklı kimse ona çok güvendi. Ağır sözleşmeler yaptı, yanlış transferlere izin verdi buna katılıyorum. Bu kulübü ne halde aldı bunu da hatırlayalım
Bu kulüp 3 sezon önce ligde orta sıralarda gezen, kadrosu herhangi bir anadolu takımından daha iyi olmayan, başkanı olan Adnan Polat'ın tam bir Aziz Yıldırım yalakası olduğu bir kulüptü. Tapeleri herkes biliyor. Bu kadar rezil kepaze haldeydik. Ekonomik açıdan bitmiş, tek çaresi hükümeti yalamak olan, sportif açıdan çökmüş, hiç bir branşta başarılı olamayan, basketbol takımları küme düşen, futbolda fenerbahçe'ye kadro sızdıran, fenerbahçe'nin şampiyon olması için kendi futbolcularını "mamalayan" rezil bir dönem. Utanç verici.
Bu kulüp o halden, basketbol takımlarını şampiyon olduğu , futbolda üstünlüğü ele geçiren hale geldi. Avrupa'da 2 sezon bütün branşlarda başarılı oldu, Aysal'ın hatası dediğim gibi güvendiği futbol aklı oldu , ve kulüp son 1 senede ekonomik açıdan zor duruma geldi.
Ünal Aysal'ın hatası, futbol aklı kimse ona çok güvendi. Ağır sözleşmeler yaptı, yanlış transferlere izin verdi buna katılıyorum. Bu kulübü ne halde aldı bunu da hatırlayalım
Bu kulüp 3 sezon önce ligde orta sıralarda gezen, kadrosu herhangi bir anadolu takımından daha iyi olmayan, başkanı olan Adnan Polat'ın tam bir Aziz Yıldırım yalakası olduğu bir kulüptü. Tapeleri herkes biliyor. Bu kadar rezil kepaze haldeydik. Ekonomik açıdan bitmiş, tek çaresi hükümeti yalamak olan, sportif açıdan çökmüş, hiç bir branşta başarılı olamayan, basketbol takımları küme düşen, futbolda fenerbahçe'ye kadro sızdıran, fenerbahçe'nin şampiyon olması için kendi futbolcularını "mamalayan" rezil bir dönem. Utanç verici.
Bu kulüp o halden, basketbol takımlarını şampiyon olduğu , futbolda üstünlüğü ele geçiren hale geldi. Avrupa'da 2 sezon bütün branşlarda başarılı oldu, Aysal'ın hatası dediğim gibi güvendiği futbol aklı oldu , ve kulüp son 1 senede ekonomik açıdan zor duruma geldi.
ben basariya bakarim 2 sampiyonluk 3 cl katilimi 2 CL ceyrek finaliAynen en azından Polat kaçmadı savaştı.
Herife bak çıkmış amatör şubeler, basketbol şubesi kapansın diyor. Geliri yokmuş. Hadi ordan! Gelir yoksa bulun arkadaş. Ne işe yarıyorsunuz?
ben basariya bakarim 2 sampiyonluk 3 cl katilimi 2 CL ceyrek finali
adnan polat?:red:
Asılmasına gerek yok ihraç edilip bir daha kulübe adım atamamasının sağlanması yeterli.