Galatasaray’da Pirlo Sürprizi

Yabancı kontenjanı olmasa tamam da... Şu şartlar altında pek olacak iş değil.

sonra da vay neden 5+3 vay neden fenerasyon. siz fenerlileri kanser mi edeceğiniz bağaym

tribün dergi başbakan diye gay tweetler atacağı için istemiyorum

O bahsettiğin pirlo şimdiki pirlo değil.bir yıl pirlo göreceğim diye zarar etmenin anlamı yok.

Millet pogbalara döner bizde 36 lıklara.

Senin vizyonun bu olabilir ama benimki değil.

Söylediğine de katılıyorum.bir Pirlo daha gelmeyecek.

Olaya sadece yaşını göz önüne alarak bakmak yanlış. Haa gidip 35 yaşında ismi cismi belli olmayan adamlar alınsa tamam haklısın derim. Ama bahsettiğimiz adam Pirlo. Bir futbolcudan daha öte. Ben Gürcistan'da yaşıyorum. Birkaç sene önceye kadar gürcü arkadaşlarımla konuştuğumda çoğu Galatasaray hakkında hiçbir şey bilmiyordu. Ama Drogba, Sneijder geldikten sonra benden fazla takip eder oldular. Hatta artık bazen yolda, sokakta gezerken üzerinde Drogba, Sneijder yazılı Galatasaray forması giymiş insanlar da görmek mümkün. Bu şahsen benim için çok önemli. Gurur verici bir şey. Pirlo da bu tarz reklam, ilgi sağlayabilecek bir transfer. Sadece reklam da değil. Gelir 1-2 sene oynar, oynadığı sürece de maksimum fayda sağlar.

Bu adam hala sağ mı ? diyen çıkmamış.

Şaka bir yana harbiden yaşıyor mu bu oyuncu?

Yav Pirlo gelsin de 3-6-1 falan oynarız gerekirse adamlar Pirlo'yu tartışıyor lan AHAHAHAHAHAHAHAH. Hem Juventus bırakmaz zaten adamların Key Player'ı resmen. Hem Xavi-İniesta- Busquets orta sahası Barca'da kaç sene domine etti Dünya futbolunu sizin gibi tipler olsa defansif yetersiz zaaaaa yaparsınız. Önemli olan takım defansı herkes topu arkasına geçerse sorun kalmaz. Ek olarak Sneijder- Pirlo falan yürüyen adamlar değil hala ders olmadı size Sneijder'de çok koşuyor zaten. Pirlo'nun defansif gücünü de küçümsemeyin hiç hayır cahilsen sus ya da mantık yürüt ezbere yorum yapma İtalya Dünya'nın en sert ligi diyorsun adamın hayatı orada ön libero oynayarak geçmiş yahu bilmiyorsun bi mantık yürüt. Ya da İtalya sert savunma yapar diyorsun 50 senedir orada da oynuyor. Neyse siz takılın.

Haber zaten yalan ama ciddi ciddi istemeyenler var. Komik olmus

Gelsin gelsin iyidir.

Drogba geldiğinde de çok hava yaptıydık Avrupa'da Pirlo gelince de iyi reklam yapmış oluruz.

Yaşlanmışım zannımca; Pirlo'yu Pino olarak gördüğüme göre :sad007:

gelmez zaten de su adamı ıstemeyen varsa futbol fılan ızlemesın bı zahmet...selcugu yektayı ceyhunu ızleyen adamların begenmedıgı futbolcuya bak :D

selçuk ve pirlo'nun şuanki hallerini karşılaştıracak olursak pirlo>selçuk olmasına rağmen gelmesini istemem. hem yaşının ileri olmasından, hem yabancı sınırından hem de sneijder'in etkisinin azalacağından dolayı istemem.

bu sene için en büyük beklentim geçen 2 senede olduğu gibi kaos futbolunun yerine doğru düzgün sistemli bir oyun oynamamız. uzun bir aradan sonra(keita-arda dönemi) 2 tane gerçek kanat oyuncusu ile maçlara çıkacağımızı düşünmek açıkçası heyecanlandırıyor beni. şimdi bu takıma pirlo gelirse tekrardan karman çorman bir sisteme geçeriz. her maç değişik oyuncular, farklı sistemler izleriz, sneijder'i sol kanada hapsederiz(tek başına bu sebep bile yeterli benim açımdan), bruma 1 sezon boyunca kenarda bekler, orta saha defansif açıdan zayıflar, en önemli sebeplerden biri de tamam pirlo şuan için iyi topçu ama malum yaşı var. gelir ve performansı aniden düşerse drogba'nın 2. sezonunda olduğu gibi koca sezon heba olur.

Pirlo yaşı ne olursa olsun hayır diyen olmaz ama şu sınırda bariz forvet ihtiyacı varken pirloyu almak biraz lüks kaçar.

uvvvv

.......................Muslera...............

Alves - Egemen - Semih - Telles

................Melo.............................

.........Pirlo...........Selçuk.............

Aydın................................Olcan

...................Burak.......................

Aydın kas yapmış beyler!!

Pirlo önemli mevki de oynuyor - onun yavaş olmasi orta sahadaki defansif gücünü zayiflatir.

Juventus da Vidal ve Pogba gibi world class playerler var, isterse Pirlo 90 dakika yatsin hala farketmez ama bizim Galatasarayda 90 dakika birşey yapmayan Selçukla o orta sahamizi çok kötü hale getirirler. Pirlo sadece 3lü orta saha da oynayabilir, yani diyelim ki o bize gelirse 4-2-3-1 oynamamiz neredeyse imkansiz (Pirlosuz imkanli tabii).

Anladik Selcuk gecen sene kotu oynadi da yerin dibine batiracak kadar ne yapti onu anlamadim. Hala Turkiye'nin en kaliteli orta sahasi adam. :)

Geri
Üst Alt