Galatasaray'da Seçim İptal Edildi!

şu liseyi yıkın kulübü de ya yabancı sermayeye satın ya da kapatın gittikçe karanlığa gömülüyoruz bakalım daha ne kadar beter olucaz ama beterin de beteri varmış

Hayatımda bu kulübün bu kadar bktan yönetildiği bir dönem hatırlamıyorum. Her anlamda rezil bir dönem yaşıyoruz kerem olmasa takım küme düşüyordu inanılmaz yav..

Bu Burak Elmas'ın yiyeceği bir halt değil. Akıl hocaları az çok belli.

keske lise dahil kulübün üstünde "hipotek" olarak duran tüm birimler komple kapatilsa, kökleri kazilsa.

Kişilerin aksiyonları yüzünden değeri ve tarihi olan liseye kızmayın bence.

Bu klüp zengin bir sermayeye satılmadan bir b.k olmaz. Bu kadar taraftarı olan camiada elini cebine atacak zengin işadamının çıkmaması ayrı bir konu.

şu liseyi yıkın kulübü de ya yabancı sermayeye satın ya da kapatın gittikçe karanlığa gömülüyoruz bakalım daha ne kadar beter olucaz ama beterin de beteri varmış
Olur da Galatasaray satılırsa ona çökmek için hazır bekleyen kişiler zaten bu seçimi iptal edenler. Adamlar yabancıların teklif vermesini de engeller, iyi bir firmanın almasını da. O yüzden bence şu an klubün satışını dilllendirmek için çok yanlış bir zaman

Adayların ne kadar rezil olduğunu görünce inşallah doğrudur diyebiliyorum. Öldürülüp cesedimize tecavüz edeceklerine sıtma olmaya razıyım.

Bu iki aday yerine elmasla devam edilmesindeyim yanayim

🫥

Bu nasıl bir yorum diyorum ve bize herşey müstehak sonucunu çıkartıyorum.

Yemin ederin bu camia birgün küme düşmeyi başaracak.Kesinlikle tepeden tırnağa o potansiyel var bizde.Ve bunu birgün başaracak.Daha ileriye gidiyorum bu üyelik sistemi ve genel kurul yapısıyla başınıza farklı bir takımı tutan bir başkan seçeceğiz.Bu iş bilmez taraftarda buna engel olamayacak.

Bu işin arkasında kim varsa atın arkadaş taraftarın önüne.Şerefsiz görsün gününü..Sokakta dolaşamasın..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğri oturup doğru konuşalım. Bugünki durum Burak'ın ölüsü ve mevcut adaylardan daha iyi

Kesinlikle karılmıyorum..Bu iki adayıda yeterszi buluyorum.Ama burak denen adamdan kötü olma ihtimali yokdur.
Burak elmas ve yönetimi tarihin en yetersiz ve rezil yönetimidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt