Galatasaray'da Son Dakika Transfer Hamlesi!

Gercek Galatasarayli arkadaslarim. Bir gün insallah su düsmanlari yok edecegiz (Bilmem mesela Fatih Terimin gittigi gün giderler Fenerli olurlar :asd:) Galatasaray DNAsina haykiri hareketler, Adem Büyük gibi cirkef herifleri su güzelim külübe layik görenler elbette bir gün gidecektir. :asd:

Aydincim sanirsam caps veya twitter post hazirliyor birazdan gelir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hahaha tam bekledigim hareket valla :asd:

Hocanın geri dönülmez yanlışı olursa söyleriz tabi ki.Ayrıca kendinle karıştırdın herhalde,geçen sene herkes Tudor'a sallarken bile Tudor'u desteklemiştim.Uyuz olduğum Mancini'ye bile büyük bölümünde destekledim.Biz armaya aşığız isme değil merak etme.Senin gibi Galatasaraylılığımı askıya alırım tarzı söylemlerde bulunmadım,bulunmam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizde istemiyoruz ademi,yusufu,şeneri ama home grown olayı var uefa için

Bonservis ücreti vermeden kimi alıcaz biz

Yusuf
Ömür
İrfan
Dorukhan
Zeki

Falanmı bekliyosunuz anlamadımki

1+1 yıllık zaten bunlarla anlaşmalar sepetleriz hemen

2-3 m dan 3er 5er senelik anlaşma yaparsan bunlarla o zaman sıkıntı işte tarık örneği hala hafızalarda

Transfer üzerinden Galatasaraylığı ölçen herkimse..... gerçeğini geç arkadaş... Galatasaraylılık nedir gramm anlamamış maalesef.

Boyle haberler gorunce fena sinir oluyorum , sampiyonlar ligine gidecegiz ilgilendigimiz topculardan biri Muriqi digeri Topal

Futbolcu satmadan futbolcu alamıyorsun, kasa tam takır kuru bakır, Özbek bile kapıya dayandı paramı verin diyor. Bu yoklukta futbolcu satışına bakıyorsun, satabileceğin tek adam gitmem diyor.

Yedek kulüben boş oyuna alabileceğin doğru dürüst adamın yok. Başarılı olduğun için yabancı sayısını düşürecekler, yerli iyi futbolcuya kapıyı en az 5'ten açıyorlar. Yapabileceğin hocanın performans alabileceğine inandığı adamları kadroya katmak.

Herşey güllük gülistanlık Fatih hocanın önüne balya ile para yığdılar genç yetenekleri toplayıp getirdiler, hoca kafayı yedi ihtiyarları topluyor.

Bana sacma sapan Adem Büyük, Sener Ozbayrakli, Yusuf Erdogan ve Mehmet Topal transferlere gerek yok. Bir degil iki degil tam 4 tane cöp topladik. ''Fatih Terim'in bildigi vardir'' denen Erdoganci düsüncesinede katilmiyorum. Galatasaray DNA'si akademikdir akademik olmakda biraz kendi beynini kullanmak gerekir.

Iki senedir Besiktasin haline gülüyoruz egleniyoruz, cok yaslilar yhaa diyoruz ama suan kendimiz ayni hatayi yapiyoruz. Yunus Akgün denen bir velet var, Adem Büyüke ne gerek vardi? Babel ve

Ha Fatih Terimin ikinci ve ucuncu doneminden bahsedecek olursak eger onun yaptigi sacma transferleride biliyoruz. Su isi artik birakmasi lazim. Su takimi artik prof. bir sekilde yurutun arkadasim ya.
3. dönemin bir analizini yapmak lazım gelir bu cümle akabinde yalnız. Yazalım:

Selçuk - Bunu yazıyorum ama Adnan Polat'ın yıl içinde anlaştığı bilgisini eklemek lazım
Melo
Elmander
Eboue
Muslera
Riera
Ujfalusi
Engin

Devre arası alınan Necati, alt yapıdan takıma monte edilen ve şampiyonlukta ciddi katkısı olan Emre Çolak ve Semih Kaya. Yararlanılan bir de Aydın Yılmaz var.

Bu yapılan transferlerden %110 verim aldığımızı düşünüyorum. En sıkıntılısı Riera o bile ikinci senesinde bekte oldukça iyiydi. Geri kalanı dediğim gibi %110

Başarısızlara bakalım:

Ceyhun
Yiğit

Başka aklıma gelmedi. Sıfırdan kurulan bir takım, mükemmel uyum ve alınan çok yüksek performans. Bu döneme sadece ceyhun ve yiğitten dolayı laf eden insanlar var ama her denenen topçu olacak diye bir şey yok. Her dönem şu oranı tuttursak zaten bir şeye ihtiyacımız kalmaz.

İkinci senesini ayrı inceleyebiliriz Drogba-Sneijder-Bruma gibi isimlere kimse itiraz edemez sanırım. En çok eleştirilen isim amrabattı ki kendisini 1 milyon kira 3.5 milyon opsiyon bedeliyle 4.5 milyona sattık. Efsane bir kazık durumu söz konusu değil yani. Beklediğimiz katkıyı alamadık. Dany-Chedjou tandemi vs eleştirilebilir ama 2. dönemindeki transferlerle 3.sünü bir tutmayı hatta kıyaslamayı doğru bulmuyorum.

He 11/12 kadrosuna yapılan transferler de yetersiz-çöp deniyorsa tartışılacak fazla bir şey kalmaz.

3. dönemin bir analizini yapmak lazım gelir bu cümle akabinde yalnız. Yazalım:

Selçuk - Bunu yazıyorum ama Adnan Polat'ın yıl içinde anlaştığı bilgisini eklemek lazım
Melo
Elmander
Eboue
Muslera
Riera
Ujfalusi
Engin

Devre arası alınan Necati, alt yapıdan takıma monte edilen ve şampiyonlukta ciddi katkısı olan Emre Çolak ve Semih Kaya. Yararlanılan bir de Aydın Yılmaz var.

Bu yapılan transferlerden %110 verim aldığımızı düşünüyorum. En sıkıntılısı Riera o bile ikinci senesinde bekte oldukça iyiydi. Geri kalanı dediğim gibi %110

Başarısızlara bakalım:

Ceyhun
Yiğit

Başka aklıma gelmedi. Sıfırdan kurulan bir takım, mükemmel uyum ve alınan çok yüksek performans. Bu döneme sadece ceyhun ve yiğitten dolayı laf eden insanlar var ama her denenen topçu olacak diye bir şey yok. Her dönem şu oranı tuttursak zaten bir şeye ihtiyacımız kalmaz.

İkinci senesini ayrı inceleyebiliriz Drogba-Sneijder-Bruma gibi isimlere kimse itiraz edemez sanırım. En çok eleştirilen isim amrabattı ki kendisini 1 milyon kira 3.5 milyon opsiyon bedeliyle 4.5 milyona sattık. Efsane bir kazık durumu söz konusu değil yani. Beklediğimiz katkıyı alamadık. Dany-Chedjou tandemi vs eleştirilebilir ama 2. dönemindeki transferlerle 3.sünü bir tutmayı hatta kıyaslamayı doğru bulmuyorum.

He 11/12 kadrosuna yapılan transferler de yetersiz-çöp deniyorsa tartışılacak fazla bir şey kalmaz.
Sercan vardi bi de rengim.

Küme düşecek takımdan dopcu mu alınır yav

yahu allah aşkına bu senenin en güzel topunu oynadığımız 5 dakika sahada altyapıdan 3 gencin olduğu maçtı. celil-yunus-ozan üclüsüyle ne pas oyunu yapmıştık tadı benim damağımda. 40 yaşındaki cesetten hallice topalı ben istemiyorum kardeşim yedekler yedekler 5 senedir her transferde birileri bir yerleri yedekler diye alınıyor ve ben hiçbirinin yedeklediğini göremedim maalesef.
Yedek oyuncu istemiyoruz kardeşim temmuz ayının değişikliği topalla-yusufla-selçukla olacaksa olmasın alınmasın kimse

Topal 10senedir fenerde oynuyor
Zerre karakter varsa bize gelmez
Leşligini gectim kendi camiasina saygi duymayan adamdan hayir gelmez

Galatasaray, Fenerbahçe ile yolları ayrılan Mehmet Topal için harekete geçti. Sarı kırmızılıların tecrübeli futbolcuya yapacağı teklif de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Mehmet Topal sürprizi... Sarı Kırmızılıların takımdan ayrılması gündemde olan Fernando’nun yerine Mehmet Topal’ı transfer etmek istediği 1+1 yıllık kontrat önereceği ileri sürüldü.

Fanatik'in haberine göre; yönetimle maddi konularda sıkıntılar yaşayan ve gönderilmesi gündemde olan Fernando’nun yerine, Galatasaray, Mehmet Topal’ı gündemine aldı.

Hürriyet
Cok pis kufur ederim bu gelirse

Geri
Üst Alt