Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]
Vazgectim
Vazgectim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
***************LEO************
Sabri******Coloccini******Servet******H Balta
***************M.Topal************
***********Elano*********Arda******
Keita*****************************Kewell
*************Vagner Love(Baroş)*********
Tabi forvet bölümü kendi düşüncem
Rüya takım olduk gibi![]()

------------------FranCo---------------------
Ugur------Coloccini------Servet-------Hakan
-------Aurelio---------------Topal---------
------------------Elano------------------
------Keita--------------------Arda-----
------------------Baros---------------
O kadroda Sabri'nin olması şöyle izah edilebilir,bir balo'ya ya da düğüne gideceksiniz,takım elbiseyi gömleği kravatı herşeyi aldınız,fakat ayakkabı seçiminde yanıldınız ve sandalet giydiniz! O kadar abes geliyor bana Sabri'nin orada duruşu!
Öyle bir kadro oluştu ki Kewell bile yedek düşünülebiliyor artık vay beBirde sağ bek e adam alsak!!!! AHHH AHHH.
O kadroda Sabri'nin olması şöyle izah edilebilir,bir balo'ya ya da düğüne gideceksiniz,takım elbiseyi gömleği kravatı herşeyi aldınız,fakat ayakkabı seçiminde yanıldınız ve sandalet giydiniz! O kadar abes geliyor bana Sabri'nin orada duruşu!
Abi mecburen yoksa ben bilmez miyim oraya Darijo Srna yı koymayı![]()
Abi mecburen yoksa ben bilmez miyim oraya Darijo Srna yı koymayı![]()
ya herkez nonda nın gonderılecegınden bahsedıyor.ark lar nonda bu sene kesin takımda kalacak.eger gonderılecek olsaydı bırakın oynatılmayı ilk 18e bile alınmazdı.bakınız volkan yaman m.güven erhan şentürk.
Arda Baros KeweLL Keita Elano
Besi birden oyniyamaz biri kesik yiyecek yoksa cok goll yeriz orta sahamiz saglam olmaz hepsi öne dönük kaldiramayiz bana göre Elano ve keitayi kesemez kendi istedi adamlari barosda tek forvet Arda kapdan zaten kesilmez bana göre KeweLL büyük iptimal yedel olacak
Keita'nın topa ilk dokunduğu anı hatırlıyor musun? O topu ayağında durduruşu ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu zaten gösteriyor kaleye cıva gibi akışı yetti bana üstelik hiç kendini kasmadan!
Evet benim de dikkatimi çekti.Yıllar önce Anelka'nın bonusu geyikleri eşliğinde bir oyuncu almıştık, ismi lazım değil.İlk maçına çıkıyordu, sonradan oyuna girmişti.Buna uzun bir pas gönderdiler, top yüksekten süzülerek geliyor.O ismi lazım değil, havaya yükseldi, ayağının ucuyla topu öyle bir yumuşattıki, top tık diye önünde kaldı.O an bu çocukta iş var demiştik.Dün Keita'nın topa o ilk dokunuşunu görünce aklıma hemen o an geldi.Galiba bu çocukta da iş var
![]()
sen öyle san. adam ronaldinho , etoo yu kesti. çoluk çocuğu oynattı.
siz bilirmisiniz ki serdar veya aydın istediklerini yapsın, banko koyar keitada yedek bekler........
hem bence su anki form düzeyine göre bu takımın gerçek yıldızı arda ve kewell.
bakıyorum yapılan kadrolarda kewella yer verilmemeye başlandı. olmaz böle sanki yeni transfer olunca oynama zorunluluğu var.
hem ben keitayı israilde hiç ama hiç tutmadım. ha belki o gün iyi değildi yada hazır değildi ama böyle topu ayağına beklerse zor girer 11e........