Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Vazgectim :D

Herkezin dilinde bir sag bek gidiyor sabri bence elinden geldigince iyi oynuyor tamam devsirme bir sag bek olabilir ama suan bir gecis dönemi en fazla 2-3 hafta sonra ugur ucar tam kapasitesine ulasıcaktır bunun yanında elimizde serkan kurtulus gibi genc bir yetenekte var . Defansa bence gerek yok 4 tane milli stoper 2 tane milli sol bek ve gelecek vaat eden 3 tane bek oyuncusu var (ugur - serkan - alparslan ) Gerekirse mehmet topal - hakan balta stoperde oynayabiliyor , barıs özbek sag bek oynayabiliyor .

***************LEO************

Sabri******Coloccini******Servet******H Balta

***************M.Topal************

***********Elano*********Arda******

Keita*****************************Kewell

*************Vagner Love(Baroş)*********

Tabi forvet bölümü kendi düşüncem :D

Rüya takım olduk gibi :)

Iyi guzel de bole olursa 9 yabancimiz oluyor:)Ama Nonda'yi gondeririz :asd::asd:

------------------FranCo---------------------

Ugur------Coloccini------Servet-------Hakan

-------Aurelio---------------Topal---------

------------------Elano------------------

------Keita--------------------Arda-----

------------------Baros---------------

------------------FranCo---------------------

Ugur------Coloccini------Servet-------Hakan

-------Aurelio---------------Topal---------

------------------Elano------------------

------Keita--------------------Arda-----

------------------Baros---------------

Öyle bir kadro oluştu ki Kewell bile yedek düşünülebiliyor artık vay be:D Birde sağ bek e adam alsak!!!! AHHH AHHH.

O kadroda Sabri'nin olması şöyle izah edilebilir,bir balo'ya ya da düğüne gideceksiniz,takım elbiseyi gömleği kravatı herşeyi aldınız,fakat ayakkabı seçiminde yanıldınız ve sandalet giydiniz! O kadar abes geliyor bana Sabri'nin orada duruşu!

O kadroda Sabri'nin olması şöyle izah edilebilir,bir balo'ya ya da düğüne gideceksiniz,takım elbiseyi gömleği kravatı herşeyi aldınız,fakat ayakkabı seçiminde yanıldınız ve sandalet giydiniz! O kadar abes geliyor bana Sabri'nin orada duruşu!

Nerden bulursun şöyle yorumları anlamam ki ama güzel bir örnekleme olmuş:007:

Öyle bir kadro oluştu ki Kewell bile yedek düşünülebiliyor artık vay be:D Birde sağ bek e adam alsak!!!! AHHH AHHH.

Arda Baros KeweLL Keita Elano

Besi birden oyniyamaz biri kesik yiyecek yoksa cok goll yeriz orta sahamiz saglam olmaz hepsi öne dönük kaldiramayiz bana göre Elano ve keitayi kesemez kendi istedi adamlari barosda tek forvet Arda kapdan zaten kesilmez bana göre KeweLL büyük iptimal yedel olacak

Abi mecburen yoksa ben bilmez miyim oraya Darijo Srna yı koymayı :)

Abi mecburen yoksa ben bilmez miyim oraya Darijo Srna yı koymayı :)

İyi de güzel kardeşim herkes stoper sevdasına tutulmuş bu takımın sağ beki yok habire rakip sağımızdan geliyor,ataklar belki başlamadan bitecek kaliteli bir adam olsa ama işte mantık hala topla çıkabilen stoper arayışında!

ya herkez nonda nın gonderılecegınden bahsedıyor.ark lar nonda bu sene kesin takımda kalacak.eger gonderılecek olsaydı bırakın oynatılmayı ilk 18e bile alınmazdı.bakınız volkan yaman m.güven erhan şentürk.

:005:

Arda Baros KeweLL Keita Elano

Besi birden oyniyamaz biri kesik yiyecek yoksa cok goll yeriz orta sahamiz saglam olmaz hepsi öne dönük kaldiramayiz bana göre Elano ve keitayi kesemez kendi istedi adamlari barosda tek forvet Arda kapdan zaten kesilmez bana göre KeweLL büyük iptimal yedel olacak

sen öyle san. adam ronaldinho , etoo yu kesti. çoluk çocuğu oynattı.

siz bilirmisiniz ki serdar veya aydın istediklerini yapsın, banko koyar keitada yedek bekler........

hem bence su anki form düzeyine göre bu takımın gerçek yıldızı arda ve kewell.

bakıyorum yapılan kadrolarda kewella yer verilmemeye başlandı. olmaz böle sanki yeni transfer olunca oynama zorunluluğu var.

hem ben keitayı israilde hiç ama hiç tutmadım. ha belki o gün iyi değildi yada hazır değildi ama böyle topu ayağına beklerse zor girer 11e........

Hatırlatmak isterimki, Arda da ilk Tobol maçının 2. yarısında oyuna girmişti ve neredeyse hiç varlık gösterememişti.Oyuncunun takıma monte edilmesi yavaş yavaş oluyor.30 dk.'lık performansına bakarak Keita'yı değerlendirmekten kaçınalım.

Keita'nın topa ilk dokunduğu anı hatırlıyor musun? O topu ayağında durduruşu ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu zaten gösteriyor kaleye cıva gibi akışı yetti bana üstelik hiç kendini kasmadan!

Keita'nın topa ilk dokunduğu anı hatırlıyor musun? O topu ayağında durduruşu ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu zaten gösteriyor kaleye cıva gibi akışı yetti bana üstelik hiç kendini kasmadan!

Evet benim de dikkatimi çekti.Yıllar önce Anelka'nın bonusu geyikleri eşliğinde bir oyuncu almıştık, ismi lazım değil.:)İlk maçına çıkıyordu, sonradan oyuna girmişti.Buna uzun bir pas gönderdiler, top yüksekten süzülerek geliyor.O ismi lazım değil, havaya yükseldi, ayağının ucuyla topu öyle bir yumuşattıki, top tık diye önünde kaldı.O an bu çocukta iş var demiştik.Dün Keita'nın topa o ilk dokunuşunu görünce aklıma hemen o an geldi.Galiba bu çocukta da iş var :)

Evet benim de dikkatimi çekti.Yıllar önce Anelka'nın bonusu geyikleri eşliğinde bir oyuncu almıştık, ismi lazım değil.:)İlk maçına çıkıyordu, sonradan oyuna girmişti.Buna uzun bir pas gönderdiler, top yüksekten süzülerek geliyor.O ismi lazım değil, havaya yükseldi, ayağının ucuyla topu öyle bir yumuşattıki, top tık diye önünde kaldı.O an bu çocukta iş var demiştik.Dün Keita'nın topa o ilk dokunuşunu görünce aklıma hemen o an geldi.Galiba bu çocukta da iş var :)

İnanır mısın aynı şey gelmiş aklımıza?,benim için oyuncunun kalitesi topa dokunuş hassaslığından anlaşılır,Yaser at kovalar gibi top kovalıyor Keita sarı saçlı bir prensesin ellerinden tutar gibi nazik topu seviyor,ve bilekleri çok yumuşak geldi Keita çok pazar yapabilir rakiplerini,Elano'dan daha büyük transfer Keita bence!

sen öyle san. adam ronaldinho , etoo yu kesti. çoluk çocuğu oynattı.

siz bilirmisiniz ki serdar veya aydın istediklerini yapsın, banko koyar keitada yedek bekler........

hem bence su anki form düzeyine göre bu takımın gerçek yıldızı arda ve kewell.

bakıyorum yapılan kadrolarda kewella yer verilmemeye başlandı. olmaz böle sanki yeni transfer olunca oynama zorunluluğu var.

hem ben keitayı israilde hiç ama hiç tutmadım. ha belki o gün iyi değildi yada hazır değildi ama böyle topu ayağına beklerse zor girer 11e........

Aydindan hic bahsetmiyelim en iyisi 3 senedir bir türlü patlama yapamadi onu gec evet serdarda katiliyorum sana ama keitayi kesemez!!! mutlaka alinmasini istedi adami kezemez burasi türkiye yönetimide medyayida karsina alirsin ispanyaya benzemez burasi;)

Ortak kanı şu heralde:bir tane hem sağ bek hem stoper oynayacak oyun kurabilen adam,Nonda gönderilirse Baros'un alternatifi genç forvet,Sezer+Ufuk.Bana Sezer,Ufuk,sağ bek-stoper yeter gibi geliyor.Nonda çok iyi duvar oluyor.Son vuruşlarını biraz arttırsın yeter.

Bu hafta icinde belli olur heralde

Geri
Üst Alt