- 16 Mayıs 2015
- 1.117
- 292
- 333
Daha genc bi isim lazim bize…torrent den sonra head coach olacak…dil bilen, baska ülkelerde egitim (futbol egitimi) almis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar Ligi grup aşamasında ilk golümüzü atan oyuncu ayrıcaCihat hoca 90 lı yıllarda Galatasaray da oynadı ve şampiyonluk da yaşadı.Stoperdi mevkisi.Süper lig de bu kadar teknik direktörlük yapmış pro lisansı olan adamı yardımcı hoca yaparlarsa çok faydalı olur.Dil biliyor mu tek soru işareti.
Şampiyonlar liginde gol atan ilk Türk futbolcuCihat hoca 90 lı yıllarda Galatasaray da oynadı ve şampiyonluk da yaşadı.Stoperdi mevkisi.Süper lig de bu kadar teknik direktörlük yapmış pro lisansı olan adamı yardımcı hoca yaparlarsa çok faydalı olur.Dil biliyor mu tek soru işareti.
Gelde şu emre kılınç'ı fabrika ayarlarına döndür be adamCihat Arslan: ''Galatasaray'la hatrı sayılır insanlar aracılığıyla iletişimim oldu. Faydalı olacağıma inanıyorum. Yıllarca tek başıma teknik direktörlük yaptım ama bu yardımcı antrenörlüğü sadece Galatasaray ve Milli Takım için yaparım. (Haber Global)
Fesih bedeli var herhalde ve kulüpte hiç para yok ki fesihi ödemiyorlar. Ya da adam orada şampiyonluğa gidiyor diyorlardı o yüzden sezon sonu geleyim mi dedi böyle de pek mantıklı değil.Spezia u19 ‘dan koparip getirmek bukadar mı zor ?