Galatasaray'dan Cihat Arslan Hamlesi

Daha genc bi isim lazim bize…torrent den sonra head coach olacak…dil bilen, baska ülkelerde egitim (futbol egitimi) almis.

Cihat hoca 90 lı yıllarda Galatasaray da oynadı ve şampiyonluk da yaşadı.Stoperdi mevkisi.Süper lig de bu kadar teknik direktörlük yapmış pro lisansı olan adamı yardımcı hoca yaparlarsa çok faydalı olur.Dil biliyor mu tek soru işareti.
Şampiyonlar Ligi grup aşamasında ilk golümüzü atan oyuncu ayrıca

Cihat hoca 90 lı yıllarda Galatasaray da oynadı ve şampiyonluk da yaşadı.Stoperdi mevkisi.Süper lig de bu kadar teknik direktörlük yapmış pro lisansı olan adamı yardımcı hoca yaparlarsa çok faydalı olur.Dil biliyor mu tek soru işareti.
Şampiyonlar liginde gol atan ilk Türk futbolcu :)

Yabancı sınırıyla ilgili federasyonun aptalca tutumunu destekleyici bir açıklamasına denk gelmiştim bir ara yanlış hatırlamıyorsam. O kafada biriyse gelmesin hiç.

:nooo:

Tuğberk hocayı isteriz pintilik yapmayın :hijack:

Cihat Arslan: ''Galatasaray'la hatrı sayılır insanlar aracılığıyla iletişimim oldu. Faydalı olacağıma inanıyorum. Yıllarca tek başıma teknik direktörlük yaptım ama bu yardımcı antrenörlüğü sadece Galatasaray ve Milli Takım için yaparım. (Haber Global)

Cihat Arslan: ''Galatasaray'la hatrı sayılır insanlar aracılığıyla iletişimim oldu. Faydalı olacağıma inanıyorum. Yıllarca tek başıma teknik direktörlük yaptım ama bu yardımcı antrenörlüğü sadece Galatasaray ve Milli Takım için yaparım. (Haber Global)
Gelde şu emre kılınç'ı fabrika ayarlarına döndür be adam

Avrupa kupalarında yüzüncü golümüzü Spartak Moskova ağlarına Cihat yollamıştı.

Yararlı olacağını düşünmüyorum şahsen. Daha genç ve dinamik bir yardımcı lazım bize.

ogS5yt.png

Yardımcı antrenörün ekibine TD eklenmesi, değişik bir şey deniyorlar..

şampiyonlar ligi tarihinin ilk gol atan Türk futbolcusu.

Cihat hoca iyidir ama en son Akhisar ını izlemiştim alıcı gözle facia ötesi top oynatıyordu maalesef

Geri
Üst Alt