Galatasaray'dan İnanılmaz Rekor!

Dün iki kere pakistanlı bir aile geldi. Bir şeyler aldı falan sonra arkamdan geldi annesi “abi abi bişeyler zırvalıyor” sonra “you’re laughing because of me right, I confused you” dedi ben de “don’t call me again, abi abi” dedim pardon dedi ama neyse konuma geleyim;

biraz lafladık Hollandada yaşıyorlarmış o ara kızı da bana gülümseyip duruyordu arka plandan. Annesine bugün gidip kızını beğendim desem sorun olur mu sizce? Pakistanlı ama Hollanda’da yaşıyorlar tutucular mıdır acaba kafamda deli sorular

Dün iki kere pakistanlı bir aile geldi. Bir şeyler aldı falan sonra arkamdan geldi annesi “abi abi bişeyler zırvalıyor” sonra “you’re laughing because of me right, I confused you” dedi ben de “don’t call me again, abi abi” dedim pardon dedi ama neyse konuma geleyim;

biraz lafladık Hollandada yaşıyorlarmış o ara kızı da bana gülümseyip duruyordu arka plandan. Annesine bugün gidip kızını beğendim desem sorun olur mu sizce? Pakistanlı ama Hollanda’da yaşıyorlar tutucular mıdır acaba kafamda deli sorular
Mıhla geç

Pakistana icgüvey damat olarak gidersin

Ya o benimde aklıma geldi. Üniversite de yurtta kalırken bizim katta pakistanlı bir cocuk vardı odasının önü leş gibi kokuyordu. Ama bunlar Hollanda görmüş ne bileyim bir lale aroması falan harmanlamışlardır diye düşündüm
Gitmeden önce baharat aromalı dondurma yala da öyle git

Burak elmas devam ederse bir rekor daha kırıp tarihte ilk defa 2. Lige düşeriz!

Korkunç bir defansif performansımız vardı bu sezon, sanırım Galatasarayın lig tarihinde en çok gol yediği sezondu. Orta sahamız rakibi durdurmayı/bozmayı geçtim de ayağındaki topu rakibe verip gol yediğimiz için inanılmaz saçma işler oldu. Beklerimize bakıyorum PvA zaten çok kötü bir savunma oyuncusu da Torrent in verdiği görev ile sol bek gibi savunma yapmayı da bıraktı oyun kurarken çift 6 numaradan birisi gibi oynuyor duran toplarda taa sağ çizgiye gidiyor filan inanılmaz zaafiyet resmen, Boey de sakatlık sonrası Barça maçları haricinde çok perişan oldu. Kalecilerimize bakıyorum Muslera sı İsmail Çipe si filan faciaydı bu sezonki performansları hani Pena 4 aylığına geldiğini bilmemize rağmen oynamasına razıydım

E boşuna dememişler ne ekersen onu biçersin diye. Başta Belmas, Terim, Torrent, kongre ve taraftarlar olarak bizler bunları sonuna kadar hak ettik.

madem gol yiyon biraz defans yaptırsaydın 3lü defansa dönseydin torrent efendi. Bir umut dedik ama babeli oynatarak umuduma sirke sıktı.

Geri
Üst Alt