Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.235
- 70.423
- 4.918
Söverim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mıhla geçDün iki kere pakistanlı bir aile geldi. Bir şeyler aldı falan sonra arkamdan geldi annesi “abi abi bişeyler zırvalıyor” sonra “you’re laughing because of me right, I confused you” dedi ben de “don’t call me again, abi abi” dedim pardon dedi ama neyse konuma geleyim;
biraz lafladık Hollandada yaşıyorlarmış o ara kızı da bana gülümseyip duruyordu arka plandan. Annesine bugün gidip kızını beğendim desem sorun olur mu sizce? Pakistanlı ama Hollanda’da yaşıyorlar tutucular mıdır acaba kafamda deli sorular
Pakistana icgüvey damat olarak gidersinDün iki kere pakistanlı bir aile geldi. Bir şeyler aldı falan sonra arkamdan geldi annesi “abi abi bişeyler zırvalıyor” sonra “you’re laughing because of me right, I confused you” dedi ben de “don’t call me again, abi abi” dedim pardon dedi ama neyse konuma geleyim;
biraz lafladık Hollandada yaşıyorlarmış o ara kızı da bana gülümseyip duruyordu arka plandan. Annesine bugün gidip kızını beğendim desem sorun olur mu sizce? Pakistanlı ama Hollanda’da yaşıyorlar tutucular mıdır acaba kafamda deli sorular
Sonra bizim Serhan'ı mıhlamasınlar.Mıhla geç
Mıhla geç
Baharat kokarAmacım o yönde umarım annesi terslemez veya yaygara çıkarmaz.
İranlı fantezim vardı denk gelmedi hiç, Pakistanlıyla o fanteziyi gerçekleştirmiş saymak istiyorum 2.5 tan 3 hesabı
Ya o benimde aklıma geldi. Üniversite de yurtta kalırken bizim katta pakistanlı bir cocuk vardı odasının önü leş gibi kokuyordu. Ama bunlar Hollanda görmüş ne bileyim bir lale aroması falan harmanlamışlardır diye düşündümBaharat kokar
Gitmeden önce baharat aromalı dondurma yala da öyle gitYa o benimde aklıma geldi. Üniversite de yurtta kalırken bizim katta pakistanlı bir cocuk vardı odasının önü leş gibi kokuyordu. Ama bunlar Hollanda görmüş ne bileyim bir lale aroması falan harmanlamışlardır diye düşündüm
Nasıl bir fantazi dunyan var.Gitmeden önce baharat aromalı dondurma yala da öyle git
Hayırdır kardeş neyin sorgulaması bu?Nasıl bir fantazi dunyan var.