Galatasaray'ı Kimler Yönetiyor İzleyin Görün! Yazıklar Olsun !

:42: bunlar yüzünden gebericem bu yaşımda sinir hastası oldum psikolojim bozuldu susun ulan konuşmayın siz dinazorlar

Diyecek bişey bulamadım cidden

Ziraat kupasında çeyrek finaldeyiz diyor ve gider yapıyor birde başka bir büyük takım elendi diyor

2 hafta önce ağlıyordu bu adam

Bence o gözyaşlarının nedeni işte bu yaptığı açıklamalar çünkü bu açıklamalar kendisinin ne kadar takımdan bihaber olduğunu gösteriyor.

Biz bu formayla bilmem nerde çeyrek final oynadık diye reklamlara çıkan beşiktaştan daha vahim ve acı bir durumdur şu adamın açıklamaları

dili sürçmüş yanlış söylemiş olabilir burası ayrı hikaye fakat bundan daha çok sövmek istediğim bi nokta var "beğenmediğiniz, eleştirdiğiniz bu Galatasaray" diyor senin gibi futbol cahilleri bu takımı beğeniyorsa eleştirmiyorsa yapacağınız işi toptan s. yim zaten Galatasaray'ın bu halde olma sebeplerisiniz.

Biktim artik bu fosillerden.

Seni beni gömer bunlar. Adamlar ölümsüzlük iksiri bulmus herhalde.

Bir fotograf vardi genel kuruldan, ilk sirada oturan 6-7 dede vardi. Adamlarin yaslarini toplasan 1000 eder herhalde.

lig sonunda liderden 30 puan fark yemis olucaz adam gs basarili diyor hala

alzhemier baslangici var bey amcada

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biktim artik bu fosillerden.

Seni beni gömer bunlar. Adamlar ölümsüzlük iksiri bulmus herhalde.

Bir fotograf vardi genel kuruldan, ilk sirada oturan 6-7 dede vardi. Adamlarin yaslarini toplasan 1000 eder herhalde.
Ahaha iyi guldum buna ya
Resim varmi?
Hatırlar gibiyim o kareyi :D

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahaha iyi guldum buna ya
Resim varmi?
Hatırlar gibiyim o kareyi :D

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum tam olarak hatirlamiyorum ama bu resim olabilir :D

Yalniz bunlar rahat 2000 eder hepsi beraber.

48207e8ed3b64f27bb7faab237eb8ae0.jpeg

bütün süzükleri bizim yönetimde topluyorlar.

Dün ne yedigini bile bilmiyordur bu. Gayet dogal.

burada dahil pek çok ortamda bu kan emici sülüklerin ve dursunun nasıl gidecegini soruyorum kimseden ses yok

taraftar bile farkında maalesef bunların 2 yıl daha kalacaklarına

Adamı programda dili sürçtü diye eleştirenler daha kupanın statüsünü bilmiyor.

suratına tükürdüğüm

Ahh ahhh bu videoyu kim attı la gece gece küfür ettim sesli hemde. Ya neden insanlar bukadar akılsiz bu ülkede diyecek çok şey varda Allahim sen bize sabır ver adam ziraat kupasını başarı sanıyor bu adam yönetici liseli zikkimin kökü tövbe Yarabbim sinir oldum ya

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylenecek çok şey yok malesef bu yönetim olduğu vakit iyi günler çok uzak.

Ulan işin daha da garibi, hadi çeyrek final deyip duruyorsun, bir de bununla övünüyor adam. :o

Geri
Üst Alt