Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.310
- 18.916
- 2.083
Şampiyonlar ligine gitmek bile bu kadar zor hale gelmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmund Malen konusu Sancho Manchester transferini bekliyor gibi. Sancho isi hal olsa keske bir an önce. Malen ile karsilasmak istemiyorum.En büyük eksikleri tecrübesizlik. Bekleri ve santrfor Malen iyi. Diğerleri bir maç var bir maç yok. Bakalım Malen satılcakmı
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Diğer turnuvalardan elde edilen gelir bile bizim için red edilemeyecek düzeyde.Keşke bu maçta elenip tüm turnuvalardan elenme şansımız olsa.
Elenip yolumuza bakalim. Rezillik cikmasin
Bizim takımın iki kupayı birlikte götürme ihtimali yok direkt CL gruplarına gitmediğimiz sürece diğer kupaları baya faydasız görüyorum. Avrupa Ligi maçları falan bizi ligde baya hırpalayacak hemde doğru dürüst gelir yok. Bu sene şampiyon olmamamızı Avrupa'dan çok daha önemsiyorum kaç yıldır kupamız yok.Diğer turnuvalardan elde edilen gelir bile bizim için red edilemeyecek düzeyde.
@Tahir Mahir KoçPSV hizli oyunculara sahip olan bir takim, yani bize ters. Bizim takim kosmaktan aciz ve atletik yapili oyuncularimiz eksik onlara nazaran. Gerci genel olarak oyleyiz maalesef. Fazla genis alan birakirsak guzel tokatlarlar. Bizim takim defans yapmasini da bilmiyor o yuzden pek umit yok, o kadar transfer lazim ki hangi biri ne zaman gelecek?
EbeyinIbo ile sana çok iş düşüyor.
@Berke Karabacak rakip Hollanda. Fark eder mi?
PSV, eski PSV mi?
Herkes istediği sonucu yazmış. Elenmemizi isteyenler eleniriz, turu geçmemizi isteyenler yeneriz vs. yazmış. PSV'yi bilenler bizim takımla kıyas yapabilir mi? @Alper Altun ? Hollanda da idin değil mi?
ulan ağız tadıyla elenmek için 6 maç yapmamız lazım en az. böyle şey mi olur uk.cl grupta schalke lokomotif porto gelmişti
şimdi gruplara kalmak için psv monaco benfica shaktar
o ho
ölme eşşeğim ölme
takım gruplara kalana kadar ölür ztn