Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Rakibi Belli Oldu!

En büyük eksikleri tecrübesizlik. Bekleri ve santrfor Malen iyi. Diğerleri bir maç var bir maç yok. Bakalım Malen satılcakmı

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

PSV, eski PSV mi?

Herkes istediği sonucu yazmış. Elenmemizi isteyenler eleniriz, turu geçmemizi isteyenler yeneriz vs. yazmış. PSV'yi bilenler bizim takımla kıyas yapabilir mi? @Alper Altun ? Hollanda da idin değil mi?

En büyük eksikleri tecrübesizlik. Bekleri ve santrfor Malen iyi. Diğerleri bir maç var bir maç yok. Bakalım Malen satılcakmı

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dortmund Malen konusu Sancho Manchester transferini bekliyor gibi. Sancho isi hal olsa keske bir an önce. Malen ile karsilasmak istemiyorum.

Keşke bu maçta elenip tüm turnuvalardan elenme şansımız olsa.

Diğer turnuvalardan elde edilen gelir bile bizim için red edilemeyecek düzeyde.
Bizim takımın iki kupayı birlikte götürme ihtimali yok direkt CL gruplarına gitmediğimiz sürece diğer kupaları baya faydasız görüyorum. Avrupa Ligi maçları falan bizi ligde baya hırpalayacak hemde doğru dürüst gelir yok. Bu sene şampiyon olmamamızı Avrupa'dan çok daha önemsiyorum kaç yıldır kupamız yok.

2 farklı kaybedersek galibiyet sayarım.

PSV hizli oyunculara sahip olan bir takim, yani bize ters. Bizim takim kosmaktan aciz ve atletik yapili oyuncularimiz eksik onlara nazaran. Gerci genel olarak oyleyiz maalesef. Fazla genis alan birakirsak guzel tokatlarlar. Bizim takim defans yapmasini da bilmiyor o yuzden pek umit yok, o kadar transfer lazim ki hangi biri ne zaman gelecek?
@Tahir Mahir Koç

PSV, eski PSV mi?

Herkes istediği sonucu yazmış. Elenmemizi isteyenler eleniriz, turu geçmemizi isteyenler yeneriz vs. yazmış. PSV'yi bilenler bizim takımla kıyas yapabilir mi? @Alper Altun ? Hollanda da idin değil mi?

Elenmemizi niye isteyelim gerçeği yazıyoruz antu değiliz ki olmuyacak şeyleri yazalım

Geri
Üst Alt