Galatasaray'ın Sırtındaki Asalak: ultrAslan

başarılar gelir geçer söylsinler anca.

hiç sevmedim - hiç sevmeyeceğim.

Başlığı açan ADAM gözlerimi yasartti

bad1b5eefaebf7d1399864ef27dbedcd.jpg

Bunlardan bir şey bekliyorsanız hata sizdedir. Sessiz kalmaları daha iyidir.

Maraş'ın yerel firması var sucuklari şahane, ya da afyon ve Kayseri'de olabilir, niye gelipte bizim takımı tutuyorlar acaba? Daha kaliteli sucuk yiyin kardeşim, niye illa bizim sucuklar? Tabii, Erden bey kendi ailesine bilet vermezken tüm stadin sucuk kokmasiyla sebep anlaşılıyor

Cahil cühala adamlar ne bekliyorsunuz yav mamalarını kim veriyorsa onun köpekliğini yaparlar. Cahil cühala lafım menfaat sağlayan amiplere şu sebo mebo yoksa ünitayfa gönül verdiği armaya bedava hizmet ediyor gençler desek daha doğru.

Maraş'ın yerel firması var sucuklari şahane, ya da afyon ve Kayseri'de olabilir, niye gelipte bizim takımı tutuyorlar acaba? Daha kaliteli sucuk yiyin kardeşim, niye illa bizim sucuklar? Tabii, Erden bey kendi ailesine bilet vermezken tüm stadin sucuk kokmasiyla sebep anlaşılıyor
Kayseri'de pastırma da var.

erden'i çok seviyorsanız
toplaşın gitme diye yalvarın

klavyeden yazmakla olmuyor aslan parçaları

Galatasaray'ın üzerindeki en büyük kamburlardan biri hakikaten. Ben de hiçbir zaman tam anlamıyla ısınamadım.

Bir taraftar grubu, o kadar.
Beklentileriniz uçuk.

bi zamanlar bi b*ka yararlardı. yaptıkları açıklama bile gündem yaratırdı. taraftarı organize eder, gerekli yerde en ağır tepkiyi koyardı tff gibi kurumlara. artık hiç bir ağırlıkları, hiç bir faydaları yok. zararı daha fazladır.

düşünsenize sami yen twitter hesabı kadar etkileşim sağlamayan, birliktelik sağlayamayan, duruş gösteremeyen dünyaca ünlü taraftar grubu mu olur?

aziz'in kendi taraftarına dediği geliyor aklıma. pek bir fark göremiyorum.

Erden Timur için fener maçında koreografi yapmayan Tırtaslan grubu artık atkı bile açmasın maçlarda.

bi zamanlar bi b*ka yararlardı. yaptıkları açıklama bile gündem yaratırdı. taraftarı organize eder, gerekli yerde en ağır tepkiyi koyardı tff gibi kurumlara. artık hiç bir ağırlıkları, hiç bir faydaları yok. zararı daha fazladır.

düşünsenize sami yen twitter hesabı kadar etkileşim sağlamayan, birliktelik sağlayamayan, duruş gösteremeyen dünyaca ünlü taraftar grubu mu olur?

aziz'in kendi taraftarına dediği geliyor aklıma. pek bir fark göremiyorum.
Aziz yıldırım haklı çıktı paralı köpekler lafıyla.

hayatında 2 tane maça gitmemiş klavye erkekleri konuşur
neyse
it ürür kervan yürür

Geri
Üst Alt