Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp babasının tapulu malı o yüzden böyle konuşuyor arkadaş galiba
Cem uzan istanbulsporu nasil satin aldi? Galatasaray dernek olarak klubun tasinmaz mulkleri(riva,florya vs) haric futbol takiminin yonetimini, borclari sifirlama vede belirli bir para karsiliginda bir kisiye devredebilir. Futbol takimini alan kiside dernege yine bagli olacak ama kimse ona karisamayacak futbol gelirlerini kullanimini ona birakilacak ama o kisi cebinden para verdigi zamanda bu borc olarak yansimayacak takimin parasi olarak gececek. Cunku o kisi zaten takimin sahibi kendi kendisine borc verecek halde degil. Uc asa bes yukari boyle olmasi lazim yaniliyoda olabilirim.
Yürü be hocammmmm
Kocum benimm
Abart abart
* LG G2 Tapatalk *
Bence abartmıyor, taraftar potansiyelimiz çok iyi. Dünya üzerinde bu kadar başarısız olupta Facebook ve Twitter sayfalarında bu kadar fazla takipçisi olan bir kulüp daha var mıdır?Yürü be hocammmmm
Kocum benimm
Abart abart
* LG G2 Tapatalk *
Valla o konuda hiçbir fikrim yok açıkçası. Sadece kendi kafamdan hesapladığım kadar düşündüğümde baya uzun hikaye gibi görünüyor.
Şimdi belediye takımı olmak farklı bir durum, dernek olarak yürütülen sistemde farklı bir durum. Sonuçta orada belediyenin onayıyla bu devredilebilir ama dernek işinde biraz karışıktır diye tahmin ediyorum.
Bilen birileri varsa eğer bizi aydınlatırsa seviniriz.
Kulüp babasının tapulu malı o yüzden böyle konuşuyor arkadaş galiba
senin armaya tutuldugun yillarda forumun yüzde sekseni suya "bu" diyordu güzel abimTakımın yabancılara satılması demek öncelikle satılması demek. Yani yabancı veya yerli seçimi yapamazsınız.
Haliyle yerliye de gidebilir yabancıya da... Yarın Aziz alırsa Ülker misali. Birleştirir Fenerle.
Sonra bir bakmışsın Wikipedia sayfasında Fenerbahçe ( 1 UEFA kupası 1 Süper Kupa ) yazıyor... Espri falan değil... Ciddi söylüyorum.
Var mı olmayacağına garanti veren...?
Ben yabancı veya yerli farketmez; Satılmasına karşıyım. Biz bu kulübe başarısı için sevdalanmadık.
Biz bu renklere 14 yıl şampiyon olamadığımız zamanlarda tutulduk, aşık olduk...