Galatasaray'ın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

Takımın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    199
Satılsın lan, türkler yönetemiyor yabancılar yönetsin.

I am the one who knocks!

Kulüp babasının tapulu malı o yüzden böyle konuşuyor arkadaş galiba

Senin okuma yazmanda yok anlaşılan ? Babamın malı olsa şuanda çoktan zengin birilerine devrini yapmıştım. Böyle acaip acaip insanların yöneteceği bir kulüp değildir Galatasaray. Korkmayın satılırsa da ülkeden dışarı çıkamaz ve buna milyon yürolar veren insanlar kulübü kapatmazlar :)

Cem uzan istanbulsporu nasil satin aldi? Galatasaray dernek olarak klubun tasinmaz mulkleri(riva,florya vs) haric futbol takiminin yonetimini, borclari sifirlama vede belirli bir para karsiliginda bir kisiye devredebilir. Futbol takimini alan kiside dernege yine bagli olacak ama kimse ona karisamayacak futbol gelirlerini kullanimini ona birakilacak ama o kisi cebinden para verdigi zamanda bu borc olarak yansimayacak takimin parasi olarak gececek. Cunku o kisi zaten takimin sahibi kendi kendisine borc verecek halde degil. Uc asa bes yukari boyle olmasi lazim yaniliyoda olabilirim.

Valla o konuda hiçbir fikrim yok açıkçası. Sadece kendi kafamdan hesapladığım kadar düşündüğümde baya uzun hikaye gibi görünüyor.

Şimdi belediye takımı olmak farklı bir durum, dernek olarak yürütülen sistemde farklı bir durum. Sonuçta orada belediyenin onayıyla bu devredilebilir ama dernek işinde biraz karışıktır diye tahmin ediyorum.

Bilen birileri varsa eğer bizi aydınlatırsa seviniriz.

Ulan sağlam bir sermaye bulsak ona da yasak getirirler...

satılsın bu liseliler yıllardır kulübü kemiriyor bir işe yaradıkları yok

Satılmasını istemem ama Bülent Tulun gibi Abdürrahim gibi İşbilmez Türkler yöneteceğine işini bilen adaletli yabancılar yönetsin takımı razıyım

isterim kardeşim liseliler zaten babasının malı gibi yönetmiyor mu ? bari takımın tek bir patronu olsunda istikrar gelsin, oyuncu gelsin, başarı gelsin

Yürü be hocammmmm
Kocum benimm

Abart abart :D

* LG G2 Tapatalk *

Abarttığımı sanmıyorum Arif

Bence Dünya çapında seyirci ölçeğine sahibiz

bugün Galatasaray dünyanın neresinde oynarsa oynasın ona ayrılan bölüm mutlaka doluyor

Ayrıca bu markayı iyi kullanırsak (Ortadoğu, Asya, Afrika, Avrupa v.s) çok ciddi talep alırız

bence biz kendimizi küçük görüyoruz

Bizim en büyük sıkıntımız kendimizi pazarlayamamız...

Satılacaksa yabancıya satılsın yerliye satılmasın zaten..Başlık satılsınmı olsa cevap farklı olabilir ama yabancıya satılsınmıya direk cevap evet

bence iyi olur üstelik bir de yabancı sınırının kalkacağını düşünürsek!!

önümüzde iki seçenek var ya damakıllı yöneticiler yada CEO getirip(futboldan anlayan) riva ve florya satılıp A.Ş nin de bir kısmı satılarak kaynak oluşturup hem borçları silip hemde yeniden yapılanacağız ya da gerekli resmi prosedürler ayarlanıp kulüp zengin birine satılacak.

Valla o konuda hiçbir fikrim yok açıkçası. Sadece kendi kafamdan hesapladığım kadar düşündüğümde baya uzun hikaye gibi görünüyor.

Şimdi belediye takımı olmak farklı bir durum, dernek olarak yürütülen sistemde farklı bir durum. Sonuçta orada belediyenin onayıyla bu devredilebilir ama dernek işinde biraz karışıktır diye tahmin ediyorum.

Bilen birileri varsa eğer bizi aydınlatırsa seviniriz.

istanbulspor belediyenin değildi istanbul lisesinin takımıydı yani yine bizim gibi dernek yapısındaydı. ama istanbulspor futbol takımının yönetim hakkını cem uzana devretti ama bu istanbylsporun dernek yapısından çıktığı anlamına gelmiyor.

Kulüp babasının tapulu malı o yüzden böyle konuşuyor arkadaş galiba

kulüp babamın malı olsa bu kadar önemsemem kardeşim. satılsın diyen arkadaşların haklı sebepleri olabilir, başkan olan bundan itibar sağlayıp reklam yapıyor, yancıları menajerler aracılığıyla kulübü sömürüyorlar, diğer yazımda bahsettim gibi vizyonu olan profesyoneller olmalı. söz konusu Galatasaray ise para pul ikinci plandadır. zengin biri alsa kulübü dünya yıldızlarını getirse başarıdan başarıya koşulsa eskisi gibi sahiplenebilir miyim bilmiyorum. bu konuda çok geleneksel yaklaşım sergiliyorum ama aklı başında adamlar olursa kulübün başında onun bunun parasına gerek yok bu kulüpte. farkına varmadığımız bir marka değerimiz, olağanüstü sayıda taraftar sayımız var ama kullanamıyoruz. basit bir örnek vereyim. HERŞEY PARA İÇİN İSE BUNU SAĞLAMAK ÇOK BASİT. AMA PROJE GELİŞTİRMİYORUZ. ÇOK UFAK BİRŞEY PAYLAŞAYIM. BAŞKA FORUMLARDA DA TARTIŞTIK BU KONUYU. STADIMIZIN ÇEVRESİNDE GENİŞ ALANLAR VAR. DUVAR OLUR, DİJİTAL PANO OLUR, YERE YAPILIR BİLMEM AMA 4 CM X 4 CM EBATLARINDA DİJİTAL YILDIZ YAPSINLAR. İÇİNE DOĞAN GÜNDOĞDU YAZSINLAR, 1 SEZON O YAZI ORDA KALSIN DİYE BEN 2.000 TL ÇIKARIR VERİRİM SIRF DESTEK OLAYIM KULÜBE DİYE. BAZISI 500 VERİR, BAZISI 10.000 VERİR. İSMİNİN BÜYÜK YAZILMASINI İSTEYEN KAT KAT FAZLASINI VERİR. BUNU EXCELE DÖKMÜŞLÜĞÜM VAR BENİM ZAMANINDA AMA ŞU AN Kİ YÖNETİMLE OLMAZ BU İŞ. SADECE BURADAN YILDA 150 MİLYON TL ELDE EDİLEBİLİR. AMA ÖNCE TARAFTARIN GÜVENİNİ SAĞLAYACAK, GELİRLERİN ŞEFFAF OLARAK DOĞRU BİÇİMDE KULLANILACAĞINA EMİN OLABİLECEĞİMİZ BİR YÖNETİM BİÇİMİ VEYA YÖNETİCİLERİN OLMASI LAZIM. PARAYI DIŞARDA ARAMAYIN, KAYNAK İÇİMİZDE ARKADAŞLAR. GALATASARAY ADINI KÜÇÜMSÜYORUZ MALESEF.

bill-gates-sozleri-4.jpg

bill-gates-sozleri-3.jpg

aradığımız kan bu adam:asd22:

Takımın yabancılara satılması demek öncelikle satılması demek. Yani yabancı veya yerli seçimi yapamazsınız.
Haliyle yerliye de gidebilir yabancıya da... Yarın Aziz alırsa Ülker misali. Birleştirir Fenerle.
Sonra bir bakmışsın Wikipedia sayfasında Fenerbahçe ( 1 UEFA kupası 1 Süper Kupa ) yazıyor... Espri falan değil... Ciddi söylüyorum.
Var mı olmayacağına garanti veren...?

Ben yabancı veya yerli farketmez; Satılmasına karşıyım. Biz bu kulübe başarısı için sevdalanmadık.

Biz bu renklere 14 yıl şampiyon olamadığımız zamanlarda tutulduk, aşık olduk...
senin armaya tutuldugun yillarda forumun yüzde sekseni suya "bu" diyordu güzel abim:)yazdiklarin dogru olsa bile bunu basariya endeksli olan genc taraftarlarimiza anlatamazsin..

☆$☆

galatasaray dernek olarak ve camia olarak futbol takımının yönetim hakkını devretme hakkına sahiptir kime isterse ona devreder. tabi borçlar yüzünden klube el konulmadığı sürece. yani galatasaray kime isterse takım yönetim hakkını ona satar öyle sanıldığı gibi bir ihale ile aziz en çok parayı basacak alacak gibi durum yok. ama borçlar yüzünden devlet el koyup satış hakkını kendinde bulabilir bak bu olası durum çünkü fenerbahçe rakipsiz bırakılmak isteniyor. o yüzden ayağımızı denk alıp şimdiden radikal kararlar vermeliyiz.

Yöneticiler kulübü adeta dernek lokali havasında yönetiyor. Adam gibi şirket gibi yönetseler, zaten bugün tartışma olmayacak.
Yani yönetenler yüzünden şimdi satılsın diyen arkadaşlarım var. Ama emin olun adam gibi yönetilsek öyle bir ihtiyaç hiç mi hiç olmayacak.

Ha bunu sağlamak yine taraftarın elinde. Ancak ne yazık ki taraftarı da böldükleri için bu birlik sağlanamıyor.

Bugün taraftar yüksek sesle "Kardeşim adam gibi yönetecekseniz yönetin yoksa yokuz biz" diye bağırsa,
gerekirse 1 sene GSStore'dan hiç bir şey almasa (gerekirse diyorum hemen polemik yapmayın ltf) akılları başlarına gelecek. Ama bugün o birlik yok ortada.

Biz güncel konularla ilgileniyoruz. Yok Selçuk'un yerine kim oynasın. Burak gitsin bilmem kim gelsin. Yahu onlar kolay sorunlar.

Ama asıl sorun kulüp yönetimi. Onu ne 2000 deki UEFA Kupası sonrası yapabildik ne de şimdi...

Dediğim gibi taraftar birlik olup gerekirse kulüp ile görüşme ayarlanmalı. Manifesto yayınlanmalı. Yönetime deklare edilmeli.
"Ne yapıyorsunuz siz" denmeli. "Siz burayı okul kantini mi sanıyorsunuz" denmeli. Ama .. Ama. Neyse... :(

Bir ilave yapma gereği duydum:

Bugün kimse kulübe cebinden karşılıksız 5 kuruş para koymaz. Yani diyorsa da masaldır yalandır.

O zaman bu tip başkan adaylarına ne inanalım ne de arkasından gidelim. Adam gibi yönetici istiyoruz. Paralı yönetici istemem şahsen. Çünki nasılsa bir kuruşunu bile kulüp kasasına koymayacak. Koysa da gerekli tedbirini alıp 3 gün sonra soluğu mahkemede alacak.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt