Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.068
- 3.065
- 1.778
Ulan sırf Habib'e inat hayır dedim. Şaka şaka, kim takar la onu. Satmayı bile beceremez bizimkiler, ondan korkuma hayır. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkiye'de kulubun toptan satilmasi mumkun degil bence ama Atletico Madrid mesela yuzde yirmi hissesini Asyali bir sirkete satmis. O sirket de Atletico Madrid urunlerini satacakmis Asya'da. Hem kisa vadede borclarin odenmesi icin hem de uzun vadede geliri arttirmak icin mantiki bir yol bence. Ayni sirket (Wanda) Milan icin de gorusmeler yapiyormus.
En iyi ihtimalle yıllık 9 milyon açığı olan bir kulübüz maalesef. Kim yanaşır ki? :S
Milan ve Atletico da her yil kar etmiyorlar.
ATL geçen yıl 30-35 milyon kar yaptı. Tamam istisna bir yıldı ama bizim gibi gün gelip 100milyon zarar etmiyorlar.Milan da isimden kurtarır eğer anlaşma yapılırsa ama sanmıyorum, büyük ihtimal Milan tamamen devredilir.
Ispanyol kulupleri de borc icinde. Devamli battilar, batiyorlar, borc aciklanandan daha fazla haberleri cikiyor. Milan kadar marka degerimiz olmadigi icin zaten onlarin aldigi kadar yuksek teklif alamayiz. Surekli kar eden kac tane futbol takimi var ki zaten. Yatirimcilar oyle dusunseler hicbir kulup satilmazdi.
Bence satılmamalı bizim durumumuz sadece kötü yönetilmek yoksa başka bişey değil.Talana ve hırsızlığa dur desek + gayrimenkullerimizi değerlendirsek zaten kar bile ederiz.
Doğru gerçi, kulüp satışlarındaki düşünce farklı. Yine de bize kim teklif verecek, sponsor bulmakta bile zorlanıyoruz?
Son ana kaldigi icin sponsor bulmakta zorlandik bence.
Sanmıyorum ama umarım öyledir. :s