Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.745
- 11.047
- 2.223
Nhaha niye yok takımda ortasaha yok zaten
HAy allahım ya
HAy allahım ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar sahip çıkmiyor , küfürde eder edecektir yani de şu taraftar fazla abartılıyor tamamen anlık bugün sövdügü adama , yarın övedebilir ikiside çok önemli değil yani olmamalı.la kadroya alsa bile oynamaz. Juve ile oynanacak çemişgezek ile değil. o çocuk çıkıp juve maçında ama heyecandan ama telaştan sıçsa gelip ilk küfür edecekler de sizlersiniz. Arda 2 maç hata yaptı diye ıslıklandı. Hoca genç düşmanı da taraftar sanki çok mu genç topçusuna sahip çıkıyor.
Neyini kabul edeceğiz ya sanki babasının çiftliği. Herif her sene inadından patır patır bırakıp sonra hatamızdan ders aldık diye miyavlıyor dönüp yine aynı haltı yiyor. Bıktım artık yeter be kardeşim.Hoca inanılmaz takıntılı bir adam ,taraftar artık bunu anlamalı ve kabul etmeli
Yaw kral topçu alıyorsun yatırım yapıyorsun. 18 yaşında CL de maç yapmış adam değerine değer koyar. Kaldi ki orta sahada adam eksikliğimiz var. Nhaganin yazılmaması saçmalık oğlu saçmalıkHerkes farklı bakabilir normal fakat mevzu çıkaracak bir durum yok bence.
Bende bıktım destekleyen birisi olarak artik tamam diyorum ama bu sezonu şampiyon yapması icin desteği vermeliyiz kendisine cunku saha dışında alinin yaptığı pislikler ve dursun gibi bir herifin yaptığı pislikleri düşününce hocanın guzel ayrılması adına elestirilerimiz olsada kendisiyle guzel ve şampiyon olarak vedalasmaliyizNeyini kabul edeceğiz ya sanki babasının çiftliği. Herif her sene inadından patır patır bırakıp sonra hatamızdan ders aldık diye miyavlıyor dönüp yine aynı haltı yiyor. Bıktım artık yeter be kardeşim.
Bir şey dediğim yok ya hakkımız olsa da izleseydik ama herkesin sağlıklı olduğu yerde dördüncü alternatif o pozisyonda şimdilik kadroda olsa bile sahaya atmayacaktı gerçek bu.Yaw kral topçu alıyorsun yatırım yapıyorsun. 18 yaşında CL de maç yapmış adam değerine değer koyar. Kaldi ki orta sahada adam eksikliğimiz var. Nhaganin yazılmaması saçmalık oğlu saçmalık
Bunu kendisi de düşünecek o zaman ve taraftarla inatlaşmayı bırakacak. Asprilla’yı yazmış da sanki süre verecek. Geçen sene de Lemina’da yedi aynı boku. Bu işler artık kendisinde alışkanlık olduğu için Dursun neyse kendisi de o benim için. Kol kola gidecekler.Bende bıktım destekleyen birisi olarak artik tamam diyorum ama bu sezonu şampiyon yapması icin desteği vermeliyiz kendisine cunku saha dışında alinin yaptığı pislikler ve dursun gibi bir herifin yaptığı pislikleri düşününce hocanın guzel ayrılması adına elestirilerimiz olsada kendisiyle guzel ve şampiyon olarak vedalasmaliyiz
Dursun gibi bir siyaset piyonunu akıllara getirmek gerek