GSC Haber Galatasaray'ın Yeni CL Listesi Belli Oldu!

Nhaha niye yok takımda ortasaha yok zaten

HAy allahım ya

Simdi Boeyi aldiysan Sallaiyi kanada cekebilirsin ekstra bir kanat oldu sana. Asprilla yerine Renato yazilmaliydi. Olasi bir Lemina sakatliginda Kaan Ayhani sokacak kurtarici olarak. Yazık.

puhahahahahaa abi herkese inanmayın öyle hoca her zaman yapılmaması gerekeni yapar unutmayın bunu , ne dedim ben sırf osyi yazmamak için sağ bek aldırdı dedim.Bu işin sonunda da Boey sakatlanır falan en az 1 maç juve maçını kaçırır
Öyle burhan,emre kaplan falan nereden bilsinler.Sırf hocanın ne yapacağını bile tahmin etmek zor değil

Son düzenleme:
la kadroya alsa bile oynamaz. Juve ile oynanacak çemişgezek ile değil. o çocuk çıkıp juve maçında ama heyecandan ama telaştan sıçsa gelip ilk küfür edecekler de sizlersiniz. Arda 2 maç hata yaptı diye ıslıklandı. Hoca genç düşmanı da taraftar sanki çok mu genç topçusuna sahip çıkıyor.
Taraftar sahip çıkmiyor , küfürde eder edecektir yani de şu taraftar fazla abartılıyor tamamen anlık bugün sövdügü adama , yarın övedebilir ikiside çok önemli değil yani olmamalı.

Bunu Genç adama empoze edecek adamda takım hocası tüm o oyuncularla birlikte çalısıyor ediyor ona bu güveni verdikten sonra taraftar sövse ne olacak taraftar osimhene bile sövüyor. Listeye almak oynamasa bile deger verdigine dair bir isarettir mesela.
Bu is bir süreç işi karpuz yada kavun değilki eleman oturacak durdugu yerde birden günün birinde otururken caicedo olacak.

Okan hoca bununla uğraşmak istemiyor kim uğrasacak bu süreçle diye sallıyor. Genç düşmani demek bir hakaret değil doğru bir tabir olur yüzden.

Çok şükür 12 kişi oynamayacağız.

Valla hoca yordun bıktırdın

Kaç yüz milyon harcattın ben juve maçında orta sahada singo sallai fantezisi falan görmek istemiyorum

Singo şuan bekte mi stoperde mi nerde yer bulacağı belli değil

Bu oyuncuya 30+ harcatacağına yazın baba orta saha aldırsaydın ya o paraya

Senin kadar önüne büyük imkanlar serilen hoca olmadı ama planlama,kadro mühendisliği sıfır
rotasyon berbat

Genç oyuncu ve orta saha düşmanısın

Valla bıktırdın çıldırıcam artık senle daha görüşmeyelim git bu takımdan

Senin gideceğin senaryo neyse o gerçekleşsin ben buna varım artık

Galatasaray bu imkanlarla CL arenasında her sene üstüne koyarak çok prestijli önde gelen takımlardan biri olabilir

Ama seninle olmaz bu. Transferden takım kurmaktan anlamıyorsun
Her sene bek aldırıyorsun orta saha almıyorsun ya sen şaka mısın kardeşim ya

Keşke almasaydık şu çocuğu trabzona gitseydi valla bıktım senden yeter harbiden

Hoca inanılmaz takıntılı bir adam ,taraftar artık bunu anlamalı ve kabul etmeli
Neyini kabul edeceğiz ya sanki babasının çiftliği. Herif her sene inadından patır patır bırakıp sonra hatamızdan ders aldık diye miyavlıyor dönüp yine aynı haltı yiyor. Bıktım artık yeter be kardeşim.

Hafif bi ağrısı vardı yada tam hazır değildi o yüzden almadık diye alenen yalanda söyleyebilir. Kendisi alışık

Juventus maci ikinci mac kaan ayhan cift sari görüyor gibiyim.

Neyini kabul edeceğiz ya sanki babasının çiftliği. Herif her sene inadından patır patır bırakıp sonra hatamızdan ders aldık diye miyavlıyor dönüp yine aynı haltı yiyor. Bıktım artık yeter be kardeşim.
Bende bıktım destekleyen birisi olarak artik tamam diyorum ama bu sezonu şampiyon yapması icin desteği vermeliyiz kendisine cunku saha dışında alinin yaptığı pislikler ve dursun gibi bir herifin yaptığı pislikleri düşününce hocanın guzel ayrılması adına elestirilerimiz olsada kendisiyle guzel ve şampiyon olarak vedalasmaliyiz
Dursun gibi bir siyaset piyonunu akıllara getirmek gerek

Yaw kral topçu alıyorsun yatırım yapıyorsun. 18 yaşında CL de maç yapmış adam değerine değer koyar. Kaldi ki orta sahada adam eksikliğimiz var. Nhaganin yazılmaması saçmalık oğlu saçmalık
Bir şey dediğim yok ya hakkımız olsa da izleseydik ama herkesin sağlıklı olduğu yerde dördüncü alternatif o pozisyonda şimdilik kadroda olsa bile sahaya atmayacaktı gerçek bu.

Benim istediğim adamı siz bana almazsanız, sizin aldığınız adamı ben listeye almam diyor.

Alınmaması normalde skandal ama bu yönetime reva.

Orta sahaya adam gibi tecrübeli adam almadılar. 18 yaşında çocuk ile orada Juventus'a karşı bir şey yapma şansın zaten yok.

Bende bıktım destekleyen birisi olarak artik tamam diyorum ama bu sezonu şampiyon yapması icin desteği vermeliyiz kendisine cunku saha dışında alinin yaptığı pislikler ve dursun gibi bir herifin yaptığı pislikleri düşününce hocanın guzel ayrılması adına elestirilerimiz olsada kendisiyle guzel ve şampiyon olarak vedalasmaliyiz
Dursun gibi bir siyaset piyonunu akıllara getirmek gerek
Bunu kendisi de düşünecek o zaman ve taraftarla inatlaşmayı bırakacak. Asprilla’yı yazmış da sanki süre verecek. Geçen sene de Lemina’da yedi aynı boku. Bu işler artık kendisinde alışkanlık olduğu için Dursun neyse kendisi de o benim için. Kol kola gidecekler.

Geri
Üst Alt