Galatasaray'ın Yıldızına Servet

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Newcastle United’ın G.Saraylı Rodrigues’le ilgili raporları ortaya çıktı. Futbolcu için yazın resmi teklif yapılacak.
İNGİLİZ ekibi Newcastle United uzun süredir G.Saraylı Rodrigues transferi için araştırma yapıyordu. İngiliz basını, kulübün yıldız futbolcuyla ilgili hazırladığı raporları ortaya döktü.
Haberlere göre; gözlemcilerin kulübe gönderdiği incelemeler son derece olumlu. Bu transferle ilgili olarak G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz’in 30 milyon eurodan aşağı bir bonservis bedelini kabul etmeyeceği daha önce yazılmıştı. Ada temsilcisi, yaz transfer döneminde resmi teklifte bulunacak. İlk etaptaki rakamın ise 20 milyon euro civarında olacağı yazıldı.

(Hürriyet)

30 a satabilirsek 4-5 'e 23 yaş ve altı bruma tarzı bir kanat oyuncusu almalıyız.

rodrigues kapalı oyunda ve kendisine kademe uygulandığında başarılı olamıyor.

Bu yıl faydalı olsa da epi topu 1 sezonluk oyuncu kariyerinni hiç bir dönemi bu tarz patlaması olmamış .. Oyun zekasında ciddi sıkıntılar var yaşı 27 2 sene sonra bu rakamlar hayal olur..25 civarına gönderebilirsek gayet iyi..

Vallaha kendileri bilir umarım 20 de verirler 30 da verirler ama Rodrigues'in EPL'de neler yapabileceğini (yapamayacağını) aşağı yukarı tahmin ediyoruz. Biz alacağımız paraya bakalım ama yerini de dolduralım. Ndiaye'de yaptığımız hataya düşmeyelim.

O fiyatlara satmak rüya gibi bir şey. Satalım ama yerini doldurmak kaydıyla.

Ben sportif başarı isteyen bizim gibi kulüplerin yıldızlarını hemen satmalarına anlam veremiyorum. Eminim ki Rodrigues satılırsa o parayla son yıllarını yaşayan marka, yıldız futbolcu alınacak... Misal Robben gibi bir oyuncu. Scout'un iyi değil. Yerine ucuz, genç, kaliteli alamıyorsun. Ne diye satarsın! Bruma ve Ndiaye satışı en doğru oyunculardı ama Rodrigues sportif anlamda büyük kayıp olur.

Şimdi ekonomist arkadaşlar gelip ekonomimizin kötü olduğu ve bunu yönetmenin futbolcu satışlarından geçtiğini söyleyecektir. O zaman da şampiyonlar ligi gibi hayaller kurmayalım. Her sene değişen kemik oyuncularımız yüzünden Östersunds maceralarını yaşamaya devam edelim.

Bende Şunu anlamıyorum forumun yarısından çoğu bu adama beyni yok diyor ama 25 30 lar havada uçuşuyor 20 den aşağı satan maldır deniliyor:)

En az 25e satalım. Yeri dolmayacak bir oyuncu değil.

Çok iyi takım kurulur o parayla.

Bu sene biraz oyuncu kiralamaya çalışmalıyız biraz belimizi doğrultalım , fırsat transferi yapalım.

30 a satabilirsek 4-5 'e 23 yaş ve altı bruma tarzı bir kanat oyuncusu almalıyız.

rodrigues kapalı oyunda ve kendisine kademe uygulandığında başarılı olamıyor.

fazla uzaga gitme renktas burnumuzun dibindeki aminu umar rahatlikla kanati ele gecirir

Ben sportif başarı isteyen bizim gibi kulüplerin yıldızlarını hemen satmalarına anlam veremiyorum. Eminim ki Rodrigues satılırsa o parayla son yıllarını yaşayan marka, yıldız futbolcu alınacak... Misal Robben gibi bir oyuncu. Scout'un iyi değil. Yerine ucuz, genç, kaliteli alamıyorsun. Ne diye satarsın! Bruma ve Ndiaye satışı en doğru oyunculardı ama Rodrigues sportif anlamda büyük kayıp olur.

Şimdi ekonomist arkadaşlar gelip ekonomimizin kötü olduğu ve bunu yönetmenin futbolcu satışlarından geçtiğini söyleyecektir. O zaman da şampiyonlar ligi gibi hayaller kurmayalım. Her sene değişen kemik oyuncularımız yüzünden Östersunds maceralarını yaşamaya devam edelim.
Bu aralar Porto modeli takılıyoruz.

Maddi durum daha iyi olursa farklı bir strateji yaparız.

Her sene 1-2 Oyuncu yu 20-30 satarsak borç fln kalmaz.
Sinan Bilgin

Sallamasyon haber.

Neecastle sahibi kulubu satmak istiyor, o yuzden transfer yapmiyor.

40 ile başlayalım
35e anlaşalım

20 mi. Hemen alsınlar.

sent via GSC

Geri
Üst Alt