GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

NOs6KHUO_bigger.jpg
Mahmut Munzur‏ @mmunzur1905 1 min

İmza verdik kimine gore sov kimine gore gorev ama asl olan Galatasaraysa bugunku GS durumunu kabul etmek mumkun degil #degisimeimzaverin

AYAĞA Kalkın :bull_head:

bu kampanya sürekli canlı tutulmalı sürekli dillendirilmeli amaca ulasamasak bile hain şerefsiz mesajı almalı

Haluk Yürekli: "G.Saray'da imza kampanyasını kim başlattıysa ayakta alkışlıyorum. Elimden geldiğince destek vermeye hazırım." #24SporGecesi

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

Flaş! Galatasaray'ın seçime gitmesi için başlayan imza toplama hareketi birkaç saatte 500 imzaya yaklaştı! #GSİçin1600İmza via @gsyeniden

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

500 gercek mi ya çok iyi rakam 1 günde

Çabamızın adı Galatasaray, bu hızla haftasonu kıçlarına tekmeyi yer özbek çocukları.

500 doğru ise ilk gün için gerçekten çok iyi bir rakam.

Üyelerin belirli bir bölümü sosyal medya hatta internet falan nedir bilmiyordur zaten, önemli olan bunlara ulaşmak aslında.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Her gün aynı şekilde devam edilmeli.

hayda bir günde 500 imza beklemiyordum

Dursun için geri sayım başladı

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Imzaladik gonderdik bakalim sonuc ne olacak , zerre umudum olmasa da

fakat zamanlamanin iyi denk geldigini dusunuyorum cunku pzt gunu divan var ve mutlaka "imza toplanarak tuzuk maddesiyle secim tehdidi altinda olan ilk yonetimsiniz" elestirilerini duyariz

Imzalamayan Özbek cocugudur.

Vallah bu serefsiz sayesinde yeni küfürler icat ettik. Özbek cocugu seni gidi dursun. Tekme tokat gideceksin o koltuktan.

madem böyle bir kalkısma olacaktı niye bu zamanı beklediniz yau,simdi en iyi ihtimal 10 günde toplansa olacak mayıs 20,21 gün de secim icin gecmesi gerekiyor imis olacak haziran ortası,yeni yönetimin yapabilecegi de kisitli olacak,yani her ihtimalde seneyi de kaybedicez,dursun gibtirip gitsinde varsın seneyi de kaybedelim

Geri
Üst Alt