@Özgür Aslan

nYmlmM.jpg

:ka25:

Game of Thrones'un yeni sezonunda 9 yeni karakter diziye dahil olacak

ABD’de düzenlenen Comic Con fuarına katılan Game of Thrones kitap serinin yazarı George RR Martin ve dizi ekibi, dizinin 5. sezonu hakkında ipuçları verdi.

Karayip Korsanları filmiyle tanınan Jonathan Pryce, diziye yeni katılan oyuncular arasında en dikkat çeken isim oldu. Pryce’ın yanı sıra Keisha Castle Hughes, Alexander Siddig ve Toby Sebastian diziye yeni katılan isimlerden oldu.

5. sezonuyla 2015 yılında seyirciyle buluşacak diziye yeni katılan karakterlerin çoğu Dorne Krallığı’na mensup olacak ve akrabaları Oberyn Martell’in intikamını almak için çaba sarf edecek.

Bugün bitirdim diziyi, büyük bir bosluktayim su an :(

Jaime Lannister ilk sezonlarda cok iticiydi ama su an en karizma ve iyi karakter o gibi görünüyor gözüme :D

Breaking Bad izleyin bosluktaysaniz. Onu da bitirince 5x boşluga girin. Aman diyim

abovv da vinci'deki Türk değilmi Alexander,got son sezonlar beni sıkmaya başlasada süper seçim izleriz.

Ya ona laf eden aryaya da eder kiz ilk sezondan beri firarda yani.

Sonucta ortada mistik bir sey var belli cocugun gucleri saglam gucler ve belli ki birsey olucak yani bazi spartacus seyircilerinin heycanlarina yenik dusup boyle safsatalarla canimizi sikmasi gayat dogal bence.

Arya baska bence. Arya genelde hikayenin icerisinde. Tabi bu amacindan da kaynaklaniyor: aile fertlerine ulasmaya calisti ve bu hedefine 2-3 kez de ulasiyordu nerdeyse ama iste kader.

Brann'in ise diziyle uzaktan yakindan alakasi kalmamis. Ne yapmaya calistigi ne aradigi da belli degil. Apayri bir dunyada yasiyor.

Konular ne zaman birlesecek merak ediyorum.

ya bu diziye inanılmaz bir önyargım var neden bilmiyorum bilinçaltıma yerleşmiş resmen izlememek için herşeyi yapıyorum ilk 2 bölümünü izledim inanılmaz sıkıcı ve hareketsiz geldi sırf entrika havası verdi bana sorun bende sanırsam başka mecralara yönelmeliyim...

ya bu diziye inanılmaz bir önyargım var neden bilmiyorum bilinçaltıma yerleşmiş resmen izlememek için herşeyi yapıyorum ilk 2 bölümünü izledim inanılmaz sıkıcı ve hareketsiz geldi sırf entrika havası verdi bana sorun bende sanırsam başka mecralara yönelmeliyim...

Pek dizi izlemem ama bu dizi af edersin manyak kaliteli :DD

Aynısı banada oldu bro.. Millet öyle bir ödü ki karşımda yeni bir spartacus var sandım ama 4 bölüm falan izleyince sıkılıp kapattım. Aradan 1-2 yıl geçtikten sonra dur lan başlıyım şuna dedim ve şimdi yeni sezonu bekliyorum. :asd: dizi biraz izleyince sarıyor, özellikle ters köşe ve beklenmedik şeyler olunca iyice içine çekiyor seni.

Aynısı banada oldu bro.. Millet öyle bir ödü ki karşımda yeni bir spartacus var sandım ama 4 bölüm falan izleyince sıkılıp kapattım. Aradan 1-2 yıl geçtikten sonra dur lan başlıyım şuna dedim ve şimdi yeni sezonu bekliyorum. :asd: dizi biraz izleyince sarıyor, özellikle ters köşe ve beklenmedik şeyler olunca iyice içine çekiyor seni.

özellikle ilk olarak spartacus izleyenlerde bu durum çok fazla birkaç arkadaşımda böyle önyargıya kapılıp izlemiyordu spartacus'den iyisi olamaz diye, ilk bölümlerde spartacus'deki vurdu kırdı aksiyon hareketliliği ilk başta bulamıyorsun bu dizide onun için ters tepiyor ama biraz kasıp zorlarsak havasına sokar gibi geldi bana açıkcası.. :D

imdb tarihinin en yüksek puanına sahip zaten bişey demek bize düşmez zorlayıp izlicem ama yinede belki alışırım :D

Vallah ben her diziye ön yargılı yaklaşıyorum aslında.

Hata uzak durmaya çalışıyorum uzun vaadeli takip olayını sevmediğim için.

Ama deydi bunda :DD

Senin şansın şimdiye kadar çıkan bütün bölümleri izleye bilirsin beklemeden.

özellikle ilk olarak spartacus izleyenlerde bu durum çok fazla birkaç arkadaşımda böyle önyargıya kapılıp izlemiyordu spartacus'den iyisi olamaz diye, ilk bölümlerde spartacus'deki vurdu kırdı aksiyon hareketliliği ilk başta bulamıyorsun bu dizide onun için ters tepiyor ama biraz kasıp zorlarsak havasına sokar gibi geldi bana açıkcası.. :D

Aynen dostum biraz kasmak gerekiyor. Alışınca da bırakamıyorsun zaten. Özellikle 1. ve 3. sezonda müthiş sahneler var, izleyince bir kaç gün noldu lan böyle diye dolanıyorsun mal mal. :asd:

Geri
Üst Alt