Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.895
- 4.411
- 1.788
hodor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Breaking Bad izleyin bosluktaysaniz. Onu da bitirince 5x boşluga girin. Aman diyim
Ya ona laf eden aryaya da eder kiz ilk sezondan beri firarda yani.
Sonucta ortada mistik bir sey var belli cocugun gucleri saglam gucler ve belli ki birsey olucak yani bazi spartacus seyircilerinin heycanlarina yenik dusup boyle safsatalarla canimizi sikmasi gayat dogal bence.
Onu zaten bitirmistim
Bu iki dizi kalitesinde baska var midir?
Gesendet von meinem LG G3
Onu zaten bitirmistim
Bu iki dizi kalitesinde baska var midir?
Gesendet von meinem LG G3
Prison break ve lostu izledin mi renktas
ya bu diziye inanılmaz bir önyargım var neden bilmiyorum bilinçaltıma yerleşmiş resmen izlememek için herşeyi yapıyorum ilk 2 bölümünü izledim inanılmaz sıkıcı ve hareketsiz geldi sırf entrika havası verdi bana sorun bende sanırsam başka mecralara yönelmeliyim...
ya bu diziye inanılmaz bir önyargım var neden bilmiyorum bilinçaltıma yerleşmiş resmen izlememek için herşeyi yapıyorum ilk 2 bölümünü izledim inanılmaz sıkıcı ve hareketsiz geldi sırf entrika havası verdi bana sorun bende sanırsam başka mecralara yönelmeliyim...
dizi biraz izleyince sarıyor, özellikle ters köşe ve beklenmedik şeyler olunca iyice içine çekiyor seni.Pek dizi izlemem ama bu dizi af edersin manyak kaliteliD
Aynısı banada oldu bro.. Millet öyle bir ödü ki karşımda yeni bir spartacus var sandım ama 4 bölüm falan izleyince sıkılıp kapattım. Aradan 1-2 yıl geçtikten sonra dur lan başlıyım şuna dedim ve şimdi yeni sezonu bekliyorum.dizi biraz izleyince sarıyor, özellikle ters köşe ve beklenmedik şeyler olunca iyice içine çekiyor seni.
imdb tarihinin en yüksek puanına sahip zaten bişey demek bize düşmez zorlayıp izlicem ama yinede belki alışırım![]()
özellikle ilk olarak spartacus izleyenlerde bu durum çok fazla birkaç arkadaşımda böyle önyargıya kapılıp izlemiyordu spartacus'den iyisi olamaz diye, ilk bölümlerde spartacus'deki vurdu kırdı aksiyon hareketliliği ilk başta bulamıyorsun bu dizide onun için ters tepiyor ama biraz kasıp zorlarsak havasına sokar gibi geldi bana açıkcası..![]()