o değilde melisandre diye bir gerçek var yahu. yuva yıkar.
eğer birşeyler noktalancaksa, yıkılacaksa nedeni melisandre olsun.

bu arada;
jon snow'a saplayan şerefsizdir. bikaç seneye mesih gibi iner gökten ozaman hepsine tersten saplar reis.

şükrü bu ne yav yıne husran. gene gelmedı hasret 3 yıla cıktı böyle bı sacmalık olabılır mı reis? esamesi bile okunmadı? kitap ne diyor bu işe?
lady stone heart reis.
kitaptan çok saptilar. Onun hakkinda çok seyler yazildi bi sürü maceralar gördü

Agır spoiler var elimde 6. Sezona ait

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stonehart çok tırt bir karakter. Beklentiyi anlayamadim.

şükrü hep dolabaçlı cevap veriyosun hacı su konuda cıkar laps laps laaps vur su spoilrı masaya artık.

intikam içinm dönmiyecek mı yahu yolu zorlu ama burada amacının ehemmiyeti aslolan değil mi reis?
Kalesi dönemi başlıyor reyis boşver o tırt karakterleri.

Yok artık :D

Jon Snow'un öldüğüne inanmıyorum inanmak istemiyorum. Şok bile geçiremedim o kadar diyeyim. İnanmıyorum arkadaş zorla mı :D Kızıl kadın onu bir şekilde diriltecektir diye ümit ediyorum. Stannis mevzusu muallakta kaldı. Cersei'nin kefaret yürüyüşü sahnesi efsanevi bir sahne olmuş çok beğendim. Lena Headey büyük oyuncu. Velhasıl kelam son bölüm de bence olmuş :) Böylelikle son 3 mükemmel bölüm ile tekrardan kalbimizi kazandılar ve bence bu sezonu kurtardılar.

Bu arada renkdaşların bahsettiği gibi lady stoneheart karakteri dizide olacaksa eğer ben de büyük bir merakla bekliyorum. O değil de gel de bir sene bekle şimdi :red:

Yok arkadaş bu George R.R. Martin'in elinin ayarı yok anlaşıldı :asd22:

Son düzenleme:
Spoilerleri verimmi reys verirsem tadi kaçar.

4 5 spoiler butonu ıc ıce koy ver hacım. görmek ıstemeyen o sekıl görmez zaten. ilk kıtabı aldım daha yarsına gelemedım iş guc yuzunden.
hem bi fırt spoilerdan bısey olmaz. roman yaz okumayan da şerefsizdir.

Arkadaş lanet olsun böyle diziye.
Kimi sevdiysek , onları tam reyis ilan edeceksek hepsi öldü lan..
Yok bide bu kadar olay üzerine 1 sene bekleyin diyorlar... kim öle kim kala gelecek seneye , yaptıkları iş mi şimdi yine.. :D

Gelecek sezona dair her türlü spoilera açığım. Bir sene bekleyemem, tarzım değil.

Edit: Spoiler aradım ama neredeyse tamamı tahmin, net değil yani...

Gene spoilerları okuyup izledim. Çok zevkli oluyor.

Spoiler verin bana seneye ne olacak.

Bu arada kaşar lannister karısının popo kavun gibiymiş :heart:

Geri
Üst Alt