King in the north sahnesinden sonra ilk kez bu kadar sevindim.

Biraz daha açabilirsen sevinirim, anlamadım.

arkadaş şunu demek istemiş heralde

Winterfell artik pic Ramsaynin elinde. Jon Snow Lord Commander olmayi birakip tekrar Winterfelli fethetmek icin yabani arkadaşlariyla Winterfelle gidecek. Orada Lysa Arryn'in kralligini çalan Baelishle de savaşacak. Üç kişi Winterfell için birbiriyle savaşacak.

arkadaş şunu demek istemiş heralde

Winterfell artik pic Ramsaynin elinde. Jon Snow Lord Commander olmayi birakip tekrar Winterfelli fethetmek icin yabani arkadaşlariyla Winterfelle gidecek. Orada Lysa Arryn'in kralligini çalan Baelishle de savaşacak. Üç kişi Winterfell için birbiriyle savaşacak.

Haaa anladım... Jon reyise desteklerimizi sunarız o vakit :D

Biraz daha açabilirsen sevinirim, anlamadım.
ağır spoiler!!!

hocam, yabanıllarla beraber winterfell'e doğru yola çıkıyor jon reis. winterfell yakınlarında yabanıllar ve bolton ordusu kapışmaya başlıyor. bolton okçularını atışlarında iki tarafın askerleri de vuruluyor ve bildiğin insan cesetlerinden bir sur oluşuyor. çarpışmalar ilerleyince boltonlar yabanılların etrafını sarıyor çembere alıyor yani, bir taraflarında bu ceset yığını 3 tarafta bolton askerleri. hatta fragmanlarda kalkan ve mızraklarla ilerleme sahnesi var, orası tam bu savaşa ait sahne. yabanıllar tam sıçtık derken lord baelish geliyor vadi şövalyeleriyle jon snow'a desteğe ve boltonlara saldırıyor. bunun sonucunda bolton ordusu telef oluyor.

ağır spoiler!!!

hocam, yabanıllarla beraber winterfell'e doğru yola çıkıyor jon reis. winterfell yakınlarında yabanıllar ve bolton ordusu kapışmaya başlıyor. bolton okçularını atışlarında iki tarafın askerleri de vuruluyor ve bildiğin insan cesetlerinden bir sur oluşuyor. çarpışmalar ilerleyince boltonlar yabanılların etrafını sarıyor çembere alıyor yani, bir taraflarında bu ceset yığını 3 tarafta bolton askerleri. hatta fragmanlarda kalkan ve mızraklarla ilerleme sahnesi var, orası tam bu savaşa ait sahne. yabanıllar tam sıçtık derken lord baelish geliyor vadi şövalyeleriyle jon snow'a desteğe ve boltonlara saldırıyor. bunun sonucunda bolton ordusu telef oluyor.

Eyv :hat: ...

Daha az Bran, daha çok Tyriona zaman ayırsalar keşke. Madem dizinin başlaması için 1 yıl bekliyoruz, boşuna beklemiş olmayalım.

önemli olmayan karakterleri silip sadece önemli, enteresan karakterlere önem verseler got taraftara iyilik yapmış olurlar.

Dondarrion, Baelish, Blackfish gibi enteresan karakterleri henüz göremedik ama Bran ve saz ekibini gördük. #Adaletsizlik

döndü. artık bu sezondan 2 beklentim kaldı.
1 -jonun acımıasız biri olarak geri dönmesi ve kendisine saplayan o ufak nankör yalaka iti 4e 5e bölmesi
2- lady stonun azda olsa görünebilmesi.

Jon ilk iş o yavş.k eski lordla sarı p.çi gömmeli. Geri Allah kerim

CHi0WvQUwAA9ToK_.jpg

Vay anasını ya kadın 3 kulhu bir elham okudu, anında etkisini gösterdi valla helal olsun

Geri
Üst Alt