Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.519
- 258
- 543
Küçükparmağı bu sezon görürmüyüz acaba
Ağır spoiler!!
winterfell'deki savaşta bolton, jon snow ve yabanılların etrafını çevirmişken ordusuyla gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçükparmağı bu sezon görürmüyüz acaba
Ağır spoiler!!
winterfell'deki savaşta bolton, jon snow ve yabanılların etrafını çevirmişken ordusuyla gelecek.
Biraz daha açabilirsen sevinirim, anlamadım.
arkadaş şunu demek istemiş heralde
Winterfell artik pic Ramsaynin elinde. Jon Snow Lord Commander olmayi birakip tekrar Winterfelli fethetmek icin yabani arkadaşlariyla Winterfelle gidecek. Orada Lysa Arryn'in kralligini çalan Baelishle de savaşacak. Üç kişi Winterfell için birbiriyle savaşacak.
Haaa anladım... Jon reyise desteklerimizi sunarız o vakit![]()

ağır spoiler!!!Biraz daha açabilirsen sevinirim, anlamadım.
ağır spoiler!!!
hocam, yabanıllarla beraber winterfell'e doğru yola çıkıyor jon reis. winterfell yakınlarında yabanıllar ve bolton ordusu kapışmaya başlıyor. bolton okçularını atışlarında iki tarafın askerleri de vuruluyor ve bildiğin insan cesetlerinden bir sur oluşuyor. çarpışmalar ilerleyince boltonlar yabanılların etrafını sarıyor çembere alıyor yani, bir taraflarında bu ceset yığını 3 tarafta bolton askerleri. hatta fragmanlarda kalkan ve mızraklarla ilerleme sahnesi var, orası tam bu savaşa ait sahne. yabanıllar tam sıçtık derken lord baelish geliyor vadi şövalyeleriyle jon snow'a desteğe ve boltonlara saldırıyor. bunun sonucunda bolton ordusu telef oluyor.
...Ağır sex içerir çıplak senaryo mevcuttur.
Aşk-ı memnu mu, yoksa Game of thrones mu diye bir soru sorulsa cevabın ne olurdu ?