Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.900
- 20.657
- 2.333
:asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaş bu dizinin zaten o kimdi, o ölmüş müydü gibi soru başlıklarıyla uğraşmaktan diziye adapte olamıyorum ben kendi adıma. Dıdısının dıdısı yok isminin 30.su falan filanBu arada herkes Robertin gayrimeşru çocuğunu unuttu sanırım
Çocuk hala kürek çekiyor herhalde
Yav ne alakası var planları gayet iyiydi. Lakin Greyjoyların dizinin başından beri mal olmaları değişmeyen bir gerçek.
Arkadaş bu dizinin zaten o kimdi, o ölmüş müydü gibi soru başlıklarıyla uğraşmaktan diziye adapte olamıyorum ben kendi adıma. Dıdısının dıdısı yok isminin 30.su falan filan
Yalnız Baelish müthiş bir karakter , oyuncu seçimi ve duruş da muazzam ayarlanmış.
Her an bir itnelik yapacak adamı hala yanlarında tutuyor olmaları da ayrı bir mallık.
Baelish gibi bir gavatın sempatizanları olması ilginç. Adamın dizi boyunca en büyük misyonu iki Stark kadınını elde etmek olmuş ve bunu bile becerememiş bir hırboyu tahta layık görmek nasıl bir akıl tutulmasıdır yarabbi.
Yol yakınken dön bu sevdadan üzerler seni.
anası babası hayırlı evlat yetştirmiş.
İlla bir gavat kral olacak ise bu Baelish değil babalar gibi sapına kadar Varys olur elbette. Baelish gibi standart zekaya sahip bir abdurrahman çelebiyi cebinden çıkartır.Aslinda bütün Game of Thrones bir santranc seti, ve tüm karakterler, Lord Baelish´in istedigi gibi oradan, buraya oynattigi, ve kaderler belirleyip, kaderler bitirdigi, santranc taslari.
YouTube
![]()
İlla bir gavat kral olacak ise bu Baelish değil babalar gibi sapına kadar Varys olur elbette. Baelish gibi standart zekaya sahip bir abdurrahman çelebiyi cebinden çıkartır.
Ya bu dorne´lulara ne demeli ? Daha bir yil olmamis gocani kaybetmissin, savas esnasinda lezbiyenlik pesinde kosuyorsun. Basgini yersin tabi.
![]()
tudor yorumlarından sonra birde bu.Baelish sadece zeki degil, ayni zamanda yakisikli ve cekici. Gölgelerden cikacaktir bir gün elbet, Varys ise gölgelerden cikamaz, kaderi öyle.