Bütün roll captionu okudum galiba sadece bir tane Türk'e denk geldim Erol İsmail adında o da dublör anasını satayım.

Bu arada herkes Robertin gayrimeşru çocuğunu unuttu sanırım

Çocuk hala kürek çekiyor herhalde

Bu arada herkes Robertin gayrimeşru çocuğunu unuttu sanırım

Çocuk hala kürek çekiyor herhalde
Arkadaş bu dizinin zaten o kimdi, o ölmüş müydü gibi soru başlıklarıyla uğraşmaktan diziye adapte olamıyorum ben kendi adıma. Dıdısının dıdısı yok isminin 30.su falan filan

Yav ne alakası var planları gayet iyiydi. Lakin Greyjoyların dizinin başından beri mal olmaları değişmeyen bir gerçek.

Ya bu dorne´lulara ne demeli ? Daha bir yil olmamis gocani kaybetmissin, savas esnasinda lezbiyenlik pesinde kosuyorsun. Basgini yersin tabi.

kahve-muhabbetleri_1060373.jpg

Arkadaş bu dizinin zaten o kimdi, o ölmüş müydü gibi soru başlıklarıyla uğraşmaktan diziye adapte olamıyorum ben kendi adıma. Dıdısının dıdısı yok isminin 30.su falan filan

Hayatta kalan son Baratheon olarak savaşta bir rol oynayabilir(di) aslinda

Kütüphanede çalışan dombiliyi izleyeceğime bunu izlemeye tercih ederdim

Pipisinde siğil olan tiyatro emekçisi bir kardeşimiz vardı, o ne oldu acaba...

Ne sümsük Sansa ne çılgın Cersei ne de ateşli Khaleesi asıl Kraliçe ektedir

Baelish gibi bir gavatın sempatizanları olması ilginç. Adamın dizi boyunca en büyük misyonu iki Stark kadınını elde etmek olmuş ve bunu bile becerememiş bir hırboyu tahta layık görmek nasıl bir akıl tutulmasıdır yarabbi.

Aslinda bütün Game of Thrones bir santranc seti, ve tüm karakterler, Lord Baelish´in istedigi gibi oradan, buraya oynattigi, ve kaderler belirleyip, kaderler bitirdigi, santranc taslari.

YouTube

maxresdefault.jpg

Aslinda bütün Game of Thrones bir santranc seti, ve tüm karakterler, Lord Baelish´in istedigi gibi oradan, buraya oynattigi, ve kaderler belirleyip, kaderler bitirdigi, santranc taslari.

YouTube

maxresdefault.jpg
İlla bir gavat kral olacak ise bu Baelish değil babalar gibi sapına kadar Varys olur elbette. Baelish gibi standart zekaya sahip bir abdurrahman çelebiyi cebinden çıkartır.

İlla bir gavat kral olacak ise bu Baelish değil babalar gibi sapına kadar Varys olur elbette. Baelish gibi standart zekaya sahip bir abdurrahman çelebiyi cebinden çıkartır.

Baelish sadece zeki degil, ayni zamanda yakisikli ve cekici. Gölgelerden cikacaktir bir gün elbet, Varys ise gölgelerden cikamaz, kaderi öyle.

Ned reisi ihanet eden ve onun karısı ve kızın peşinde koşan Baelishin bu kadar hayranı olması şiddetle kınıyorum

Geri
Üst Alt