Üstad Ac Valhalla denedim de diğer oyunlarına göre beni bayağı içine çekti. Lakin Ubisoft fiyatı ile Steam fiyatı arasında dağlar kadar fark var.
Steam'den uzak durun Ubisoft tarafında ♥ Epic fiyatı da çok iyi ama mevcut Ubisoft kuponu (HOLIDAY22) ile Valhalla şu an 45₺.

230₺ nerede 45₺ nerede. 5 tane alıyorsun aynı oyundan ve Steam'den de alsan Ubisoft hesabın gerekiyor. 😄

1671322280218.png

1671322289564.png

Bu Sable denen oyunu sanırım Series X'te denemiştim, sarmıştı ama acayip bir stuttering problemi vardı oynayamamıştım. PC'de sorun yoktur umarım.

Kod: etailwar
Fiyat: 150 TL

Steam kodu olarak veriliyor. Ben siteden geçen hafta Days Gone ve bugün Gow aldım. Aklında soru işareti olanlar için söylüyorum. Site güvenilir...

FUT oynuyorsanız başlangıçta elinizi rahatlatacak 4.600 FIFA Points veriyor. İndirim olmasaydı ben şu an en düşük sürümü alırdım yeni alacak olsaydım. Zaten bu sene FUT tarafında çok fazla güzel paket veriliyor, birkaç hafta oynadıktan sonra 87 ortalamalı güzel bir kadro kurmuş olursunuz muhtemelen . Ama arada sadece 60₺ fark var, 4600 points kenarda tutup doğru zamanda kullanırsanız fayda sağlayacaktır. 60₺ sizin için önemli değilse alın gitsin büyük paketi.
I

İlk defa alacağım, standart sürüm ile ultimate sürüm arasında aradaki fiyat farkına değer bir fark var mı hocam

Geri
Üst Alt