- 23 Ocak 2019
- 24.913
- 32.513
- 2.233
Yöneticilerle görüşmelerim devam ediyor ama maalesef yarın gelecek oyun da tatmin etmeyebilir; Costume Quest 2'nin gelmesini bekliyoruz.Kalitene yakışmadı be Arasım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yöneticilerle görüşmelerim devam ediyor ama maalesef yarın gelecek oyun da tatmin etmeyebilir; Costume Quest 2'nin gelmesini bekliyoruz.Kalitene yakışmadı be Arasım.
Gülerim bu oyunaYöneticilerle görüşmelerim devam ediyor ama maalesef yarın gelecek oyun da tatmin etmeyebilir; Costume Quest 2'nin gelmesini bekliyoruz.
Üstad Ac Valhalla denedim de diğer oyunlarına göre beni bayağı içine çekti. Lakin Ubisoft fiyatı ile Steam fiyatı arasında dağlar kadar fark var.
Steam'den uzak durun Ubisoft tarafında ♥ Epic fiyatı da çok iyi ama mevcut Ubisoft kuponu (HOLIDAY22) ile Valhalla şu an 45₺.Üstad Ac Valhalla denedim de diğer oyunlarına göre beni bayağı içine çekti. Lakin Ubisoft fiyatı ile Steam fiyatı arasında dağlar kadar fark var.

Türkiye'ye satın alımları kapatmışlar anladığım kadarıyla. Ben alamadım, isteyen deneyebilir ♥
dünya vpnle girip aliyor, nasil kapatmasinlar.Türkiye'ye satın alımları kapatmışlar anladığım kadarıyla. Ben alamadım, isteyen deneyebilir ♥
VPN önlemi de var aslında sitenin ödeme tarafında da gece bir heyecanla girmiştim indirimleri görünce, üzdüdünya vpnle girip aliyor, nasil kapatmasinlar.
etail.com.tr
İlk defa alacağım, standart sürüm ile ultimate sürüm arasında aradaki fiyat farkına değer bir fark var mı hocam
I
İlk defa alacağım, standart sürüm ile ultimate sürüm arasında aradaki fiyat farkına değer bir fark var mı hocam