- 23 Ocak 2019
- 22.203
- 28.687
- 2.183
Aynen öyle. Bugün gösterilen oyunlardan Star Wars: Outlaws (Ubisoft) ve CP2077 ek paketi (CD Project) hariç tüm oyunlar Day1 GamePassYilbasindaki açıktan yararlanıp 3 senelik almistim gtu kurtardik![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Bugün gösterilen oyunlardan Star Wars: Outlaws (Ubisoft) ve CP2077 ek paketi (CD Project) hariç tüm oyunlar Day1 GamePassYilbasindaki açıktan yararlanıp 3 senelik almistim gtu kurtardik![]()
Dayak istermisin gibi soru olmus. Sence?Korsan link paylas artik arasim bu ekonomide oyun alamiyoruz artikk
@Alper Altun korsana musaade var mi
Bugün gösterilen oyunların maliyeti muhtemelen 10bin₺ civarındadır ama üstte bahsettiğim 2 oyun hariç hepsi Day1 GamePass'e geliyor. 3 yıllık GamePass alıp kafanız rahat akıp gidebilirsiniz. Starfield zaten tek başına maliyetini karşılıyorKorsan link paylas artik arasim bu ekonomide oyun alamiyoruz artikk
@Alper Altun korsana musaade var mi
Asus'un sanki bir sürüme daha ihtiyacı var ya Windows çalıştığı için pek optimize edilememiş gibi birçok şey. Gücü Steam Deck'ten çok daha fazla olmasına rağmen yansıtamıyor onu.Steam Deck almayi düsünüyorum
Asus Rog Alley cikti cok daha iyi bir cihaz
Ama sonradan alip napcam dedim ps5 aldim onu bile zar zor vaktim olunca oynuyorum
Ama güzel bir cihaz rog alley
Handheld cihazlar prime dönemi yasayabilir
Evet Bunu bende duydum yorumlar o yönde. Yani fiyat/performansa bakilirsa Steam Deck 399$ modeli uygun bir cihazAsus'un sanki bir sürüme daha ihtiyacı var ya Windows çalıştığı için pek optimize edilememiş gibi birçok şey. Gücü Steam Deck'ten çok daha fazla olmasına rağmen yansıtamıyor onu.
Mirrage, Avatar, Star Wars gösterilir dolu dolu. Rainbow sezonlarından bahsederler muhtemelen. Mobil tarafa yaptıkları yatırımların meyvelerini gösterip sunumu bitirirlerYeni assasinleri görme vakti
Mirrage, Avatar, Star Wars gösterilir dolu dolu. Rainbow sezonlarından bahsederler muhtemelen. Mobil tarafa yaptıkları yatırımların meyvelerini gösterip sunumu bitirirler![]()
Ne beklediysek o olduCanlıda bir şey çıkmadığından sıkılıp kapatmıştım ben kapattıktan sonra gösterilmiş doğru dürüst işler![]()