Yilbasindaki açıktan yararlanıp 3 senelik almistim gtu kurtardik 😂
Aynen öyle. Bugün gösterilen oyunlardan Star Wars: Outlaws (Ubisoft) ve CP2077 ek paketi (CD Project) hariç tüm oyunlar Day1 GamePass 🥳 İnanılmaz güzel bir sunum oldu, üstüne de Starfield'ın sunumu muhteşemdi. 🤤

Korsan link paylas artik arasim bu ekonomide oyun alamiyoruz artikk

@Alper Altun korsana musaade var mi
Bugün gösterilen oyunların maliyeti muhtemelen 10bin₺ civarındadır ama üstte bahsettiğim 2 oyun hariç hepsi Day1 GamePass'e geliyor. 3 yıllık GamePass alıp kafanız rahat akıp gidebilirsiniz. Starfield zaten tek başına maliyetini karşılıyor 😄

Steam Deck almayi düsünüyorum

Asus Rog Alley cikti cok daha iyi bir cihaz

Ama sonradan alip napcam dedim ps5 aldim onu bile zar zor vaktim olunca oynuyorum

Ama güzel bir cihaz rog alley

Handheld cihazlar prime dönemi yasayabilir

Steam Deck almayi düsünüyorum

Asus Rog Alley cikti cok daha iyi bir cihaz

Ama sonradan alip napcam dedim ps5 aldim onu bile zar zor vaktim olunca oynuyorum

Ama güzel bir cihaz rog alley

Handheld cihazlar prime dönemi yasayabilir
Asus'un sanki bir sürüme daha ihtiyacı var ya Windows çalıştığı için pek optimize edilememiş gibi birçok şey. Gücü Steam Deck'ten çok daha fazla olmasına rağmen yansıtamıyor onu.

Asus'un sanki bir sürüme daha ihtiyacı var ya Windows çalıştığı için pek optimize edilememiş gibi birçok şey. Gücü Steam Deck'ten çok daha fazla olmasına rağmen yansıtamıyor onu.
Evet Bunu bende duydum yorumlar o yönde. Yani fiyat/performansa bakilirsa Steam Deck 399$ modeli uygun bir cihaz

Mirrage, Avatar, Star Wars gösterilir dolu dolu. Rainbow sezonlarından bahsederler muhtemelen. Mobil tarafa yaptıkları yatırımların meyvelerini gösterip sunumu bitirirler 😄
Canlıda bir şey çıkmadığından sıkılıp kapatmıştım ben kapattıktan sonra gösterilmiş doğru dürüst işler :asd:
Ne beklediysek o oldu 😂 Dün duyurmuşlardı Star Wars için bugün oynanış göstereceklerini :asd:

Geri
Üst Alt