Steam yaz indirimleri için bundle şeklinde oyunları almayı düşünen arkadaşlar varsa indirimler bu akşam başlıyor ve bundle şeklinde olanlar genelde hemen kaldırılıyor. Bu yüzden sepetinizde tutun ve indirim başladığı gibi satın alın ♥
vay böyle bir şey mi varmıs

Gollum 2'nin gelmeyecek olması üzdü, ilki o kadar kötüydü ki eğlendiriyordu insanı.

Championship Manager 2007, 2008 ve 2010 oyunları Steam'de 15-20 liraya satışta. Retro sevenler varsa eklemekte fayda var.

Championship Manager 2007, 2008 ve 2010 oyunları Steam'de 15-20 liraya satışta. Retro sevenler varsa eklemekte fayda var.
Özellikle 2007 ve 2008'i çok seviyordum. Bence arşive atın dursun, eski kadrolarla nostalji yapmak isterseniz açar birkaç saat oynar kaldırırsınız rafa. ♥

bu indirimde pek oyun yok, sadece mavi yeşil kırmızı indirimlere baktım 3-4 sayfa çıktı

pek oyun oynayacak yaşta da değiliz artık, bu oyun ilgimi çekti alırsam bi bunu alırım

God of war mı alayım rimworld mü dostlar

skin sattım 500 liraya

kenshi ve prison artitech aldım
İkisi de başyapıt. Rimworld ömürlük bir oyun, sonsuza kadar oynarsınız. God of War ise bambaşka bir sinematik aksiyon deneyimi sunuyor. Çok da güzel bir hikayesi var. İkisini de alın bence. 😄 Sisteminiz sağlamsa God of War'ı tercih edebilirsiniz. Bu arada, Nays kullanarak ekstra %20 indirim daha kazanabilirsiniz (Toplam kazanç aylık 100₺; Steam, Epic, PSN vb yerlerden yaptığınız alışverişlerde geçerli.). İlk bakiye yüklemesine de 20₺ hediye ediyor, eğer birisini davet ederseniz, sizin numaranızla kayıt olduğunda da anında 20₺ hediye ediyor. 10 kişi davet ederseniz ve kayıt olurken referans yerine numaranızı girdiğinde 200₺ kazanacaksınız. Yani iki oyunu da alabilirsiniz bu şekilde 🥳

Steam Deck modellerine 10,15,20% indirim var su an.

Cok uygun almak isteyen varsa

nays app ne reis nereden kullanabiliriz
İş Bankası tarafından çıkartılan bağımsız bir uygulama. Size bir sanal kart ve IBAN'ı mevcut hesap veriyor. Alışverişlerinizi buradan yaptıkça size geri ödeme veriyor. Uygulamanın ya da web sitesinin kampanyalar bölümünden detaylara bakabilirsiniz. İlk bakiye yüklemenizde anında 20₺ hediye veriyor. 350₺+ bakiye yüklemeniz ya da 50₺+ harcamanızda da günlük bir adet kazıkazan hakkınız oluyor. (Haftada toplam 4 hakkınız var.) Başkalarını davet edip, onlar kayıt olurken referans kısmına sizin telefon numaranızı girdiğinde de 20₺ anında hesabınıza ekleniyor. 10 kişi davet ederseniz + ilk yüklemenizle birlikte toplam 220₺ kazanıyorsunuz. Bu şekilde GamePass'i 715₺ civarına getirebilirsiniz, kazı kazan ile birkaç ₺ daha düşürürsünüz. Ev faturaları, yemek ve mutfak alışverişleri, oyun alışverişleri ne varsa buradan yapıyorum. Geçtiğimiz ay 700₺ civarı geri ödeme aldım. Her kampanyanın kendi limiti var; Oyun için %20 iadenin aylık toplam 100₺ limiti var, yemek konusunda da 250₺ vb. şekilde hepsi birbirinden bağımsız kotalara sahip. Kesinlikle tavsiye ederim. Arayüzü de çok güzel, kullanımı da çok kolay. Ayrıca ATM'den QR ile para çekebiliyorsunuz

Son düzenleme:
Live Gold dahil Game Pass sistemi bugün beklenildiği üzere zamlandı. Geçmiş olsun diyeceğim ama fiyatı, sağladığı içeriğe bakarsak hala uygun diye düşünüyorum.
%100 ün üzerinde bir zam dostum.. bu kadar olacağını bilseydim faydalanırdım..

sen zamlanacak demiştin ama bu kadar beklememiştimm

Geri
Üst Alt