- 23 Ocak 2019
- 24.877
- 32.484
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetElden ring DLC değil mi ?
Zaten aday listesinde açıklandı. Bu üstte paylaştığım oyunlardan birisi yılın oyunu ödülünü alacak. Yeni bir oyun gibi paket ama ben buraya remastered ve dlc adaylıklarını doğru bulmuyorum. Muhtemelen zaten remastered gibi görüldüğü için aday olabildi Elden Ring.dlc ödül alabiliyorsa er'yi kazanmış kabul edebiliriz
bu arada astro bot'u arkadaşın psde oynadım acaip beğenmiştim, pc portu gelir inş
Bir yerlerde Feramuz'un tüm forum üyelerini esir aldığı, kitli tuttuğu bir evren var elbet ki, senin de oyun evreninde bunu yapmanın bir zararı olmaz muhtemelen. Copuna kuvvetPrison similasyonu oynuyorum, mahkumlara forum üyelerimizin ismini yazsam etik dışı olur mu @Aras Şimşek ?

Zaten aday listesinde açıklandı. Bu üstte paylaştığım oyunlardan birisi yılın oyunu ödülünü alacak. Yeni bir oyun gibi paket ama ben buraya remastered ve dlc adaylıklarını doğru bulmuyorum. Muhtemelen zaten remastered gibi görüldüğü için aday olabildi Elden Ring.
Bu arada benim kazanacağını düşündüğüm oyun Metaphor
Genel olarak Geoff'un bu etkinliği çok şaibeli ve adamın istediği gibi şekilleniyor. 1 hafta daha beklenebilirdi GotY adaylarının açıklanması için, Stalker gibi yıllardır beklenen bir oyun çıkıyor yarın ve bu listede bu yıla aday olamıyor. Çok saçma bir organizasyon genel olarak.
Çok severim ben Souls-Like, Souls-born oyunları. Elden Ring benim oynadığım en keyifli oyunlardan birisi. Onun verdiği keşif hissini ben en son Skyrim'den almıştım, muhteşem bir oyunSouls oyunlarını oynayanlara saygım var, ds3 oynadım kısa bir süre, sabır istiyor
Çok severim ben Souls-Like, Souls-born oyunları. Elden Ring benim oynadığım en keyifli oyunlardan birisi. Onun verdiği keşif hissini ben en son Skyrim'den almıştım, muhteşem bir oyun
Rogue-Like türünün de hastasıyımdırBen ilginç şekilde souls sevmem ama dead cells Hades tarzı oyunları çok severim