- 23 Aralık 2008
- 60.029
- 57.563
- 4.933
Ben pokemon go da yapmistim baya komik oluyor.Prison similasyonu oynuyorum, mahkumlara forum üyelerimizin ismini yazsam etik dışı olur mu @Aras Şimşek ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben pokemon go da yapmistim baya komik oluyor.Prison similasyonu oynuyorum, mahkumlara forum üyelerimizin ismini yazsam etik dışı olur mu @Aras Şimşek ?
haftayada brotato verıyor oda cok iyi
Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunu
>Beholder<
Ekli dosyayı görüntüle 268480
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>Prime Gaming Haftanın Ücretsiz Oyunları<
Ekli dosyayı görüntüle 268481
1984 kitabını okuduysanız oyun çok daha güzel görünüyor gözünüze. Maalesef devam oyunları aynı etkiyi yapamadı ama ilk oyun çok güzeldir, iyi eğlenceler.beholder güzel oyunmuş ama zor.Şerefsiz namussuz bir insanı oynuyoruz oyunda bu arada, devletin elmayı yasakladığı bir dünya
1984 kitabını okuduysanız oyun çok daha güzel görünüyor gözünüze. Maalesef devam oyunları aynı etkiyi yapamadı ama ilk oyun çok güzeldir, iyi eğlenceler.![]()
Erciyes'te geçen kayak oyunu yapacağım.@Recep Buruk titriyordur şu an
Ankara'da geçen mafya oyunuDemo mevcut;
Demo İstanbul'da geçiyormuş. Anladığım kadarıyla geliştirici ekip yok, tek başına geliştiriyor. Görsel olarak fena durmuyor. Steam'de paylaşılan görseller de iyi duruyor ama RPG yazılmış türüne, içini ne kadar dolduracak görmek gerek. Demo da gözüme çarpan bayağı bir eksik var, güzel bir şey çıkartabilir umarımgüzel mi
Bedava oyun yok mu
En son fixlenmişti diye hatırlıyorum. @Aras ŞimşekGamepass toplu satın alma yönetimi vardı 3-4 sene arda arda alabiliyordun ucuza geliyordu ben 5 sene için 750 tl mi ne odemistim sanırım
Hala devam ediyor mu bu yöntem ?
Nasıl yapıldığını unuttum
En fazla 3 senelik alınabiliyordu eskiden. Onu kaldırdılar ve 12 aylık limit getirdiler ama hala birkaç farklı şekilde 12 aylık alınabiliyor topluca. Fiyatlar çok yükseldi maalesef. Şu an PC için en uygunu şurası;Gamepass toplu satın alma yönetimi vardı 3-4 sene arda arda alabiliyordun ucuza geliyordu ben 5 sene için 750 tl mi ne odemistim sanırım
Hala devam ediyor mu bu yöntem ?
Nasıl yapıldığını unuttum
Çok sağolEn fazla 3 senelik alınabiliyordu eskiden. Onu kaldırdılar ve 12 aylık limit getirdiler ama hala birkaç farklı şekilde 12 aylık alınabiliyor topluca. Fiyatlar çok yükseldi maalesef. Şu an PC için en uygunu şurası;
Toplam 1800₺ - 12 Ay
![]()
Bilgisayar Game Pass 3 Aylık Abonelik Satın Al - Yüzlerce Oyuna Anında Erişim!
Bilgisayar Game Pass - 3 Aylık Abonelik ile geniş bir oyun kütüphanesine erişin. Aksiyon, strateji, RPG ve daha birçok türde oyunu keşfedin ve sınırsız eğlencenin tadını çıkarın. Hemen satın alın!www.durmaplay.com
Hindistan muhabbeti var ama denemediğim için bir şey diyemem.