beholder güzel oyunmuş ama zor.Şerefsiz namussuz bir insanı oynuyoruz oyunda bu arada, devletin elmayı yasakladığı bir dünya
1984 kitabını okuduysanız oyun çok daha güzel görünüyor gözünüze. Maalesef devam oyunları aynı etkiyi yapamadı ama ilk oyun çok güzeldir, iyi eğlenceler. :hat:

Demo İstanbul'da geçiyormuş. Anladığım kadarıyla geliştirici ekip yok, tek başına geliştiriyor. Görsel olarak fena durmuyor. Steam'de paylaşılan görseller de iyi duruyor ama RPG yazılmış türüne, içini ne kadar dolduracak görmek gerek. Demo da gözüme çarpan bayağı bir eksik var, güzel bir şey çıkartabilir umarım

Gamepass toplu satın alma yönetimi vardı 3-4 sene arda arda alabiliyordun ucuza geliyordu ben 5 sene için 750 tl mi ne odemistim sanırım

Hala devam ediyor mu bu yöntem ?
Nasıl yapıldığını unuttum

Gamepass toplu satın alma yönetimi vardı 3-4 sene arda arda alabiliyordun ucuza geliyordu ben 5 sene için 750 tl mi ne odemistim sanırım

Hala devam ediyor mu bu yöntem ?
Nasıl yapıldığını unuttum
En fazla 3 senelik alınabiliyordu eskiden. Onu kaldırdılar ve 12 aylık limit getirdiler ama hala birkaç farklı şekilde 12 aylık alınabiliyor topluca. Fiyatlar çok yükseldi maalesef. Şu an PC için en uygunu şurası;

Toplam 1800₺ - 12 Ay

Hindistan muhabbeti var ama denemediğim için bir şey diyemem.

Son düzenleme:
En fazla 3 senelik alınabiliyordu eskiden. Onu kaldırdılar ve 12 aylık limit getirdiler ama hala birkaç farklı şekilde 12 aylık alınabiliyor topluca. Fiyatlar çok yükseldi maalesef. Şu an PC için en uygunu şurası;

Toplam 1800₺ - 12 Ay

Hindistan muhabbeti var ama denemediğim için bir şey diyemem.
Çok sağol
Keşke daha fazla sene alsaymışım

Geri
Üst Alt