Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.114
- 70.253
- 4.918
Heee doğru yazın ek iş olarak jigololuk yapıcam demiştin. Yoğun olursan abine de pasla.kapatcam yazın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heee doğru yazın ek iş olarak jigololuk yapıcam demiştin. Yoğun olursan abine de pasla.kapatcam yazın
Konsolda heroes nasil oynayacan yav(olsaydi bile)abv bi kere daha versin PS
o kolay yaKonsolda heroes nasil oynayacan yav(olsaydi bile)
Güzel günlerdi ya benim konsolum yoktu ama ablam güzel diye bize gelirdin. Evcilik oynardik sen baba, ablam anne benide evin köpeği yapardin. Annem gelecek mi diye kapıya dikerdinizŞimdi o hikaye tam öyle değil, kıvırmayalım lütfen. Tam tersi olmasın o iş
...
Vakti zamanında çocukken Doruk’la oyun oynayacak yer arıyoruz tabii. Bir gün ben Doruk’u aradım “gel bizim evde oynayalım” diye. Sağ olsun kırmadı geldi ama çocuk resmen 3 vasıta değiştirdi, dolmuş, otobüs, yürüyüş derken epey çileli bir yolculuk oldu onun için. Geldi eve, PS2’yi açtık. Heyecanlıyım tabii, çünkü nadiren biri geliyor. Oyunu başlattım (Killzone) ama biraz karmaşa oldu. Kol bozuk, CD çizik, oyun donuyor falan. Doruk’un surat düşmeye başladı ama bir şey de demiyor. Ben hâlâ hevesle oyuna dalmışım, farkında değilim çocuk neler yaşıyor içinde. Ben alışığım bunlara da Doruk ilk defa PS2 tecrübe edecek
Sonra bir ara hafif tartışma gibi bir şey oldu, sağlam kolu kim alacak falan derken... Doruk bir anda kalktı, hiçbir şey demeden geldi, karnıma "tatlı sert" bir tekme attı (ulen var ya hahaha) sonra da hiç duraksamadan koşarak evden çıktı. Ciddi söylüyorum kapıdan fırlayıp merdivenleri ine ine mahallenin derinliklerine karıştı resmen. Sanki o tekmeyle sadece beni değil, mahalledeki tüm varlığını da geride bıraktı gibi. Kendisi dahil kimse bilmiyor neden öyle koşup gittiğini
O günden sonra biz Doruk’un evine gider olduk hep. Çünkü orada oyun sadece oyun değildi. Arka planda senaryo yazılır, karakterin hikâyesi düşünülür, oyun başlamadan evvel atmosfer kurulur. Adeta rol yapma oyunu gibi yani. Biz de seviyoruz tabii öyle işleri.
Kısacası Doruk’un eve gelip de PS2 açınca karnıma tekme atıp evrenin derinliklerine karıştığı o gün, bizim için bir dönüm noktasıydı. Şimdi anlatınca komik geliyor ama o zaman bayağı sorun olmuştu ikimiz için de. Bu adam yüzünden PS2'nin doğru düzgün tadını çıkartamadım![]()
Ya su yazdiginla avatarin nasil bu kadar uyumlu olabilirGüzel günlerdi ya benim konsolum yoktu ama ablam güzel diye bize gelirdin. Evcilik oynardik sen baba, ablam anne benide evin köpeği yapardin. Annem gelecek mi diye kapıya dikerdiniz
Xbox'a getirmeye çalışıyor Microsoft ki ciddi haberler var bu konuda. PS tarafıyla ilgili bir durum ayrıca var mı bilmiyorumBir yerde gormustum Pse steam entegresi olacak gelecekte diye (@Aras Şimşek ) var mi bilgin
Sanki vardi oyle birseyler. Anormal garip bir devre gireriz acikcasiXbox'a getirmeye çalışıyor Microsoft ki ciddi haberler var bu konuda. PS tarafıyla ilgili bir durum ayrıca var mı bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 287405
![]()
Prime Gaming | Discover, download, and play games
Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime.gaming.amazon.com
Sadist misin Motz?Manhunt 1 oynayin
efsane oyundur
Sadist misin Motz?
Punisher Remake çıkarsalar da oynasak.
Punisher Remake çıkarsalar da oynasak.
Manhunt 1 oynayin
efsane oyundur
Surekli manhunt mu oynuyon motz