Video Haber Gardi: "Victor Osimhen'i Galatasaray'a geri getirmek için çabalıyoruz"

Galatasaray, Napoli'ye Osimhen için 75 milyon euro'yu 2029'a kadar 5 taksitle ödemeyi teklif etti.

Taraflar arasında görüşmeler planlandı. (Matteo Moretto)

tek aklıma gelen negatif şu

75 M diye teklifimiz olmamış ise bir durum olabilir - yani yapılan haberler balon çıkarsa meblağda.

yani yeni bir zalewski rezilliği mi geliyor abi kavukçu niye gitti oraya.

Galatasaray, Napoli'ye Osimhen için 75 milyon euro'yu 2029'a kadar 5 taksitle ödemeyi teklif etti.

Taraflar arasında görüşmeler planlandı. (Matteo Moretto)
yazılanlar bu doğrudur - esasen böyle değil ise işin iç yüzü diye dedim.

ben sanmıyorum kişisel olarak.

ben süreç saçmalayacak beklentisindeydim 1 m 3 m tık tık arttırma işine girecekler sandım - 60 tan sonra şaak 75 e OK haberi gelince şaşırmadım desem yalan olur.

yani direkt bitirmeye oynuyoruz anlamı çıkardığımdan rahatım açıkçası.

Sneijder transferi gibi görüntüler, en büyük müsün bilmem ama çok büyüksün Gardi baba

Transfer olumsuz olsa bu şekilde görüntü vermezlerdi diye düşünüyorum.

moraller bozuk gibi.. olumsuz olmasa bari.. öyle böyle değil çok büyük paralar ve sözleşmeler..

Sponsor Sponsor diyorlar ama benim tahminim 75 milyon vereceksek Sponsorlardan 10 milyondan fazla cikmaz.

el sikisiliyor gibi
uzun surecek pazarliklar

İnşallah ibre olumsuza dönmemiştir

Transfer tamamlanmadan bir adim once bu saatlerde hep böyle olur. Son kötü haberler bunlar. Akşam buralar cosacaktir.

Taksite çıldiriyorlar beter olunn.

Screenshot_20250709_190535_Chrome.webp

Halka açık şirketiz. Öyle kafana göre açıklama yapamazsın cezası var. Profesyonel ilerliyor gayet. Adam ağzı açık aldık mı diyecek az sabredin

Geri
Üst Alt