Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

inş. yanılırım ama bu kadro çok pozisyon verir...hucumda da bişey yapamayız.

Hiç bi zaman tam anlamıyla bi kızağa çekme olmadı ki. Şu Feg niye oynar, Emre Taylan niye oynamaz. Jimmy bu hocaya ne etti. Mariano yerine 17 yaşında çocuk oynatsak ne kaybetcez.

Katılıyorum, ama bence zaten Ocak ayına kadar bu şekilde bir geçiş yapılacak.

Şener olsa Mariano zaten oynamayacaktı, Emre Mor için de, nispeten katılabilirim. Çok desteklesem de hala olmadı bu çocuk

Tamam kadro kötü de var olanlar bunlar, onu kessin, bunu kessin diyor bizim taraftar kesince de bu nasıl kadro diyor :)
Hayır hocam istikrarlı biçimde kötü olan asrın en kötü en bitik en kepaze sağ beki mariano 11 de. Bunun izahını elimizde başka sağ bek yok ile yapamaz hoca. Kötü ozan tufan bile iyi kötü oynadı sağ bek. 22 kişiden x bir futbolcu mariano lumpeni kadar kötü oynamazdı.
Diğer husus orta saha kurgusu riskli ve leş.
Lemina yüzdeyüz hazır değilken yanında feghouli ve Ömeri koyup böyle bir orta saha yapmak saçmalık.babel i kesmiş güzel jimi durmaz nerde?
Tutarsız mantıksız tombala gibi kadro yani

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum, ama bence zaten Ocak ayına kadar bu şekilde bir geçiş yapılacak.

Şener olsa Mariano zaten oynamayacaktı, Emre Mor için de, nispeten katılabilirim. Çok desteklesem de hala olmadı bu çocuk
Ben Emre'yi de istemiyordum zaten. Karakteri sıkıntılı onun. Ama 15 maç olacak Feg ortalarda yok. O kadar kötü feg yerine Emre'yi koysun. Jimmy'i koysun. Alttan bi sağ bek yok mu Emirhan gibi koysun Mariano yerine. Neyin tribi bu anlamadım ki. Ocak ayına kadar kaç puan, kaç maç kaybetme lüksümüz var? Hadi onları geçtim "8 de kapanır 18 de" diyerek biz ocağa kadar takıma dair umudu kaybedersek nolcak.

Taylan jimmy mustafa atalay dururken ömer bayram orta saha oynuyor 😂😂😂😂

Genclere sans veren hoca kendine ihanet ediyor

hocanın mac öncesi konuşması cok karamsardı her kelimesi umutsuz ne yapacaz bilmiyoruz dedi özetle.

hocanın mac öncesi konuşması cok karamsardı her kelimesi umutsuz ne yapacaz bilmiyoruz dedi özetle.
Bilmiyorsa gidecek. Teşekkür ederiz ayrılırız. Sanki oyuncuları biz getirip kucağına bıraktık. Babeli emreyi özellikle isteyen o. Nzonzi Lemina Seri'yi istemeyecek hoca yoktur piyasada. Hala çıkıp saçmalıyorsa gidecek. Torun sevsin

Nzonzinin kesik yemesi iyi olmuş hayatımda gördüğüm en yavaş ön libero ve tek özelliği arada dikine oynaması başka hiçbir numarası olmayan biri ve fernandaonun ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu anladım teşekkürler kağnı nzonzi

Geri
Üst Alt