Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bi zaman tam anlamıyla bi kızağa çekme olmadı ki. Şu Feg niye oynar, Emre Taylan niye oynamaz. Jimmy bu hocaya ne etti. Mariano yerine 17 yaşında çocuk oynatsak ne kaybetcez.
Hayır hocam istikrarlı biçimde kötü olan asrın en kötü en bitik en kepaze sağ beki mariano 11 de. Bunun izahını elimizde başka sağ bek yok ile yapamaz hoca. Kötü ozan tufan bile iyi kötü oynadı sağ bek. 22 kişiden x bir futbolcu mariano lumpeni kadar kötü oynamazdı.Tamam kadro kötü de var olanlar bunlar, onu kessin, bunu kessin diyor bizim taraftar kesince de bu nasıl kadro diyor![]()
sonradan alabilir.aslinda feguli nin yerine direk onbir de baslayabilirdiJimmy niye hic oynamiyor?
Ben Emre'yi de istemiyordum zaten. Karakteri sıkıntılı onun. Ama 15 maç olacak Feg ortalarda yok. O kadar kötü feg yerine Emre'yi koysun. Jimmy'i koysun. Alttan bi sağ bek yok mu Emirhan gibi koysun Mariano yerine. Neyin tribi bu anlamadım ki. Ocak ayına kadar kaç puan, kaç maç kaybetme lüksümüz var? Hadi onları geçtim "8 de kapanır 18 de" diyerek biz ocağa kadar takıma dair umudu kaybedersek nolcak.Katılıyorum, ama bence zaten Ocak ayına kadar bu şekilde bir geçiş yapılacak.
Şener olsa Mariano zaten oynamayacaktı, Emre Mor için de, nispeten katılabilirim. Çok desteklesem de hala olmadı bu çocuk
Emre mor oynamasi gerekirdi, deplasmanda kontra firsatlari yakalariz ama takimin en hizli oyuncuyu hep yedek tutuyor ben bu hocadan birsey anlamiyorumsonradan alabilir.aslinda feguli nin yerine direk onbir de baslayabilirdi
Yönetim transferi oldu icin oynatmiyordurbu taylan sana ne etti yow
Bilmiyorsa gidecek. Teşekkür ederiz ayrılırız. Sanki oyuncuları biz getirip kucağına bıraktık. Babeli emreyi özellikle isteyen o. Nzonzi Lemina Seri'yi istemeyecek hoca yoktur piyasada. Hala çıkıp saçmalıyorsa gidecek. Torun sevsinhocanın mac öncesi konuşması cok karamsardı her kelimesi umutsuz ne yapacaz bilmiyoruz dedi özetle.