Gedson: "Gelmeyi çok istedim ama beni almadılar"

Yahu kapansın artık şu Gedson olayı yaa

Vallahi çok sıktı

Ayrıca Yakup yasaklı değil miydi forumda

Gelmek istedigi dogrudur bence. Yoksa transfer döneminin son günlerine kadar beklemezdi ve erkenden gelmiyorum sinyali verirdi. Adam sonucta yabanci ve maas teklifini gördügü an profesyonelce karar verip gitmis iste. Arkasindan aglamaya gerek yok. Hele o 50% pay isi varken hic gerek yok.

knk lille fio falan istese topukları götüne vura vura giderdi, bjkye gitmiş bi adamdan bahsediyoruz
Eee sen son güne kadar beköettin her yer kapandi. Adam da oraya gitti mecbur. Rusyayi istemedi.

Yazdan beri lille + fiorentina haberleri vardi dis basinda. Hepsini bizim icin redetti

Bu mal paragozun teki. Cizrespor bjkden 1 euro fazla verseydi oraya giderdi.

Sende başka takıma gitseydin bir tek Süper Lig mi var a.

Bitmedi mi bu muhabbet hala ya ?Üzerinden ne film yazdılar. Paramız yoktu alamadık. İkinci sıkıntı falcaoda da yediğimiz kazıklar ve yine başrol Ahmet Bulut. Yanlış olan tek şey bu taraftarın yaz boyunca bu masalla uyutulması, bu bölgenin sadece Pulgar ile geçiştirilmesi ve adam oynamıyor bile, kiralık oluşu da ayrı hikaye. Gedson da Gedson diye geçirilen transfer süreci. Uğraşıyoruz gibi imaj çekip tepkileri bastırmak yerine o çok övdükleri şeffaflık ilkesinden zerre nasip almamış olmamaları. Eğer bu olay öncesinde biz o defteri kapadık, durum bu bu denseydi, bu kadar mevzu uzamazdı. Israrla ders alınmayan tek şey, bir oyuncuya kitlenip kalmak. Umarım bu sondur.

SDmizin sag kolu Adriano bize daha iyilerini bulacak insallah.

Geri
Üst Alt