Gelecek Sezon Neler Değişmeli

yönetim zaten değişecek

terim kalır gibi

kadroda da her zamanki gibi değişim olacak

asıl sorulması gereken soru taraftar değişecek mi?

Değişimin en önemli adımı başkandan geçer..Terimle yolları ayırıp 3 ay sonra Hocanın kapısında yatacak adamlar gelirse yandık.. Vizyonlu başkan sistemli bir teknik ekip ve bunların neticesi göze hitap eden bir futbol istiyorum şampiyonluk vs umrumda değil artık düzgün bir sistemimiz olsun her sene sıfırdan kadro kurmayalim..

Değişimin en önemli adımı başkandan geçer..Terimle yolları ayırıp 3 ay sonra Hocanın kapısında yatacak adamlar gelirse yandık.. Vizyonlu başkan sistemli bir teknik ekip ve bunların neticesi göze hitap eden bir futbol istiyorum şampiyonluk vs umrumda değil artık düzgün bir sistemimiz olsun her sene sıfırdan kadro kurmayalim..
15 M EUR bütçe ile Hansi Flick, Bielsa gelse başarılı mı olur sanıyorsunuz?

Diyelim ki hocayı yolladılar bana 3 tane istediğiniz hoca adı söyler misiniz?

yönetim out
teknik direktör in belki iyi 1 tane yardımcı alabilir
kadro büyük oranda değişmemeli, ama kiralıksız ve geniş bir kadro tesis edilmeli

En başta yönetim değişmeli sonra da başarıya aç genç bir td gelmeli mümkünse Okan olmalı bu isim.

Ve seneye en az 2 tane kreatif adam gelmeli takıma nolursa olsun yoksa kabız olmaya devam ederiz

Yukarıdaki şıkların ucu yönetime çıkıyor zaten. Sadece Terim'in gitmesiyle bir anda her şeyin düzeleceğine inanan kesim var eğer orada değişim gerekiyorsa onu da yapacak irade yönetimdir.

ft yerine ayasofya'dan kovulan hoca değerlendirilebilir

_117609701_mehmet.png

Gsye kilit vuralim Ft olmadan bi hiçix
Son 10 yıl içinde hangi hoca ile en iyi futbolu izledik? Bence FT.

Kusura bakma ama evet yukarıdaki sorunun cevabı ile hiçiz gibi görünmüyor mu?

FT neden Ferguson gibi olmasın? Neden her sene şampiyon olmak istiyoruz, istesekte mümkün mü?

En azından diğerleri gibi medyaya malzeme vermiyor FT, ağırlığı var. Şu hocanın 3 yıl kredisi yok mu yahu? Hatası yok mu, elbette var ama ne bileyim...

Geri
Üst Alt