Geleneksel Beyin Fırtınası-27 l 11 Eylül Komplo Teorisi mi...? Değil mi...?

Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-27 l 11 Eylül Komplo Teorisi mi...? Değil mi...?

Amanin amanin kendimi gene tartismanin ortasinda buldum (:

Zaten ben de onu soruyorum. Bøyle bir seyi planlamadan onlarca insanin ølmedigi gene ufak capli bir planla ( daha az ølumlu ) saldiramaz miydi Afganistan'a ? Yapabilirdi elbet ile petrol arasindaki bagi anlamadim. Bølgeye girme ve yeniden sekil verme sebebi birisi yani petrol ve onun pahali olmasi farkli birsey. Yapabiliyorsa niye yapmadi ?

Akil yurutmek icerisinde mantigi sorguladim sadece. Is olsun diye degil soru sordum bunlar da olamaz mi diye (:

Ikisini de gøstermezse o zaman kimin yaptigini bilemeyiz 11 Eylul'u. Ne kadar dusunce ve fikir uretsek de sonucta o temel seye gelecegiz ve o temel sey de dogruyu gøsteremezse tartismaya gerek yok zaten.

bu sözün, içinde bulunduğun başlıkla çelişki teşkil ediyor

zaten amaç beyin fırtınası ;)

her ne kadar bazıları "düşünmeyin, düşünmeyin" diye ısrar etselerde

Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-27 l 11 Eylül Komplo Teorisi mi...? Değil mi...?

Neyi düşündüğümüz hakkında izlediğiniz 2 3 kıçıkırık belgeselden başka ne bilgimiz var? Bunu tartışmak manasız.Ama arkasına dayatılan şeyler o kadar komik ki insan artık gülmekten kendini alamıyor.Hala yazın süper güç amerika.

Büyümemize izin vermiyolar abi :( Biz müslümanız diye eziyolar abi :( İlluminati diye bişi var öyle adamlarki dünyayı yönetiyorlar abi :( İsrailliler bize öyle düşmanki her gün bizi nasıl öldüreceklerini düşünerek uyuyorlar abi :( 1.5 milyar müslüman varken 11 milyonluk yahudi ırkını hedef gösterip onlar ölmeden kıyamet gelmeyecek diyen sen değil misin?

Sen yönetsen sanki bırakacaksın o koltuğu.Boş laf bunlar.

Amanin amanin kendimi gene tartismanin ortasinda buldum (:

Zaten ben de onu soruyorum. Bøyle bir seyi planlamadan onlarca insanin ølmedigi gene ufak capli bir planla ( daha az ølumlu ) saldiramaz miydi Afganistan'a ? Yapabilirdi elbet ile petrol arasindaki bagi anlamadim. Bølgeye girme ve yeniden sekil verme sebebi birisi yani petrol ve onun pahali olmasi farkli birsey. Yapabiliyorsa niye yapmadi ?

Akil yurutmek icerisinde mantigi sorguladim sadece. Is olsun diye degil soru sordum bunlar da olamaz mi diye (:

Ikisini de gøstermezse o zaman kimin yaptigini bilemeyiz 11 Eylul'u. Ne kadar dusunce ve fikir uretsek de sonucta o temel seye gelecegiz ve o temel sey de dogruyu gøsteremezse tartismaya gerek yok zaten.
Tek amaç,afganistan ı işgal etmek için geçerli sebep aramak değil,ayrıca amerikan halkında korku yaratmak da temel amaçlardan biri.Korkan halkı çok daha rahat yönetirsiniz..Amerikalıların hepsi terör ile ilgili şizofren olacak seviyeye getirildi artık medya aracılığıyla,kasırga çıkıyor ona bile el kaide diyecekler artık.Aynı olayı bizim yöneticilerimiz de kullanıyor sağolsunlar. :o

Neyi düşündüğümüz hakkında izlediğiniz 2 3 kıçıkırık belgeselden başka ne bilgimiz var? Bunu tartışmak manasız.Ama arkasına dayatılan şeyler o kadar komik ki insan artık gülmekten kendini alamıyor.Hala yazın süper güç amerika.

Büyümemize izin vermiyolar abi :( Biz müslümanız diye eziyolar abi :( İlluminati diye bişi var öyle adamlarki dünyayı yönetiyorlar abi :( Sen yönetsen sanki bırakacaksın o koltuğu.

Basın açıklaması mı bekliyosun olm

İLLUMİNATİ BASIN BİLDİRİSİ

evet beyler ben rockefeller bu rothschild bu ford,lafı uzatmıyorum biz dünyayı yönetiyoruz,amerika bizim elimizde dünyayla oynuyoruz işte öyle.bitti.

Sevgili Selen,bu adam Afganistan'a bi bahane gösterip girmeliydi ki uyumaktan memnun olan halkını ve dünyayı uyutmaya devam etmeliydi.Dünya üzerindeki afyon ticaretinin büyük kısmı burada dönüyor,taliban başa geldiğinde afyon üretimini yasaklamıştı,Amerika geldi yine aynı terane.

petrol muhabbetini geçtim bak

Iste 11 Eylul'u bahane olarak gøstermesi Afganistan'a saldirmasi icin bunu Amerikalilarin kendi yaptigini mi gøsterir. Daha farkli bahaneler ureterek de girebilirdi. Saldiri olmus bunu bahane etmis zaten bu bilinen birsey 11 Eylul'un arkasina sigindigi saldirmak icin. Fakat onu yapmadan da farkli bahanelerle girebilirdi.

Bir olay gelisir ekstrem bundan maksimum kari almaya calisir Amerika. Bu bilinen birsey. O kadar yere saldirdi hepsinde bahane buldu Afganistan icin bahane mi kalmamisti da 11 Eylul'u planlayip onlarca kendi insanini øldurdu.

Hatta en basa gidersek Usama da gene Amerika'nin piyonuydu zamaninda. Sovyet-Afgan savasi sirasinda destekliyordu Afganistan'i Amerika. Rusya'ya karsi yesil kusak projesi gelistirmisti. Her yerde dinsel akimlari destekliyordu vs. vs. Fakat sonra denetimden cikti Usama ve cogu bølge. Sovyetlere karsi olusturmak istedigi yesil kusak bu sefer kendisine muhalefet kaynaginin en buyuk araci oldu.

evet beyler ben rockefeller bu rothschild bu ford,lafı uzatmıyorum biz dünyayı yönetiyoruz,amerika bizim elimizde dünyayla oynuyoruz işte öyle.bitti.

Poff ne illuminatisi ya? İlluminati mi kaldı birader?

NOT:İlluminatinin müzik dünyasını kontrol ettiğine dair izlediğim komplo teorileri arasında en komik ve buna inanan insanlar olduğunu düşününce en acıklı olanıdır.Bu forumda eminim buna inanan vardır.Bir yerde bundan sakın bahsetmeyin.Bilginiz izlediğiniz bir belgeselle sınırlı kalıyorsa konuşmayın.Höt dersiniz g.t ederler.Hiç gerek yok.Unutun o hikayeyi)
İnanmayan herkese aynı şeyi söylemekten bıktım ama yine söylüyorum,madem illuminati(ya da adı herneyse)medyayı,müzik dünyasını kontrol etmiyor,bu kliplerin,çizgi filmlerin arasına koyulan saliselik alakasız resimleri nasıl açıklarsın? Dün yine aynı şeyi söyledim.Katy Perry nin E.T klibinde şarkının sözleri ve klip tamamen uzaylı ve uzay ile ilgiliyken klibin arasına sıkıştırılmış,ç-iftleşen hayvan,geyik,yeni doğmuş kanlı bebek görüntülerini nasıl açıklarsın? Çizgi filmlerin aralarına sıkıştırılan piramit içinde göz sembolünü nasıl açıklarsın?

Merakla bekliyorum bu soruların cevabını.

o zaman kendi yazdıklarına saygı duymaman gerekir

Ters mantıkla köşeye yattım inanamıyorum.Bir insan ancak bu kdar zeki olabilir :(

Zaten herşeyi İlluminati Amerika İsrail Uzaylılar yapıyor anasını satiiim.Kendinizde kadı kızında olan kadar bile kusur görmeyin.He tamam he

Neyi düşündüğümüz hakkında izlediğiniz 2 3 kıçıkırık belgeselden başka ne bilgimiz var? Bunu tartışmak manasız.

konuyla ilgili bilgin varsa katkı yap

ama tek bildiğin eleştirmek

bunu tartışmanın manasız olduğunu düşünüyorsan çek git, tartışmanın parçası olma

Hala yazın süper güç amerika.

bunu yazmadım

Büyümemize izin vermiyolar abi :( Biz müslümanız diye eziyolar abi :( İlluminati diye bişi var öyle adamlarki dünyayı yönetiyorlar abi :( Sen yönetsen sanki bırakacaksın o koltuğu.

bunları da yazmadım

haydi başka kapıya

İnanmayan herkese aynı şeyi söylemekten bıktım ama yine söylüyorum,madem illuminati(ya da adı herneyse)medyayı,müzik dünyasını kontrol etmiyor,bu kliplerin,çizgi filmlerin arasına koyulan saliselik alakasız resimleri nasıl açıklarsın? Dün yine aynı şeyi söyledim.Katy Perry nin E.T klibinde şarkının sözleri ve klip tamamen uzaylı ve uzay ile ilgiliyken klibin arasına sıkıştırılmış,ç-iftleşen hayvan,geyik,yeni doğmuş kanlı bebek görüntülerini nasıl açıklarsın? Çizgi filmlerin aralarına sıkıştırılan piramit içinde göz sembolünü nasıl açıklarsın?

Merakla bekliyorum bu soruların cevabını.

Sence onlar klip içerisinde kesildikten sonra eklenmiş görüntüler olamaz mı? Sırf özellikle komplo teorisi üretmek için neler uyduruluyor biliyor musun?

Komplo teorileri sonradan çıkan iyi satan kitaplardı.Artık önünü alamıyorlar malesef. Herkes herşeyin arkasında bir işler aramaya başladı.Olay iyice çığrından çıktı.

Iste 11 Eylul'u bahane olarak gøstermesi Afganistan'a saldirmasi icin bunu Amerikalilarin kendi yaptigini mi gøsterir. Daha farkli bahaneler ureterek de girebilirdi. Saldiri olmus bunu bahane etmis zaten bu bilinen birsey 11 Eylul'un arkasina sigindigi saldirmak icin. Fakat onu yapmadan da farkli bahanelerle girebilirdi.

Bir olay gelisir ekstrem bundan maksimum kari almaya calisir Amerika. Bu bilinen birsey. O kadar yere saldirdi hepsinde bahane buldu Afganistan icin bahane mi kalmamisti da 11 Eylul'u planlayip onlarca kendi insanini øldurdu.

Hatta en basa gidersek Usama da gene Amerika'nin piyonuydu zamaninda. Sovyet-Afgan savasi sirasinda destekliyordu Afganistan'i Amerika. Rusya'ya karsi yesil kusak projesi gelistirmisti. Her yerde dinsel akimlari destekliyordu vs. vs. Fakat sonra denetimden cikti Usama ve cogu bølge. Sovyetlere karsi olusturmak istedigi yesil kusak bu sefer kendisine muhalefet kaynaginin en buyuk araci oldu.

Afganistan'a saldırması için bahanedir,insanlığın İslam hakkında yanlış bilgilenmesini sağlamak için bahanedir,bazı iddialara göre bir ritüeldir.Amerika'nın sponsor olması olayına gelirsek,ben burada Amerika'ya devlet olarak bakmıyorum,planlayıcı da maddi destek veren de mason örgütüdür.İleriye gidiyorum,emperyalizmin karşısına komünizmin çıkarılmasının bile masonların tezgahı olduğu söyleniyor.tez antitez olayından yola çıkılıp.

hiçbir şey beklediği yok

tek istediği bu konunun konuşulmaması

konuyla ilgili bilgin varsa katkı yap

ama tek bildiğin eleştirmek

bunu tartışmanın manasız olduğunu düşünüyorsan çek git, tartışmanın parçası olma

bunu yazmadım

bunları da yazmadım

haydi başka kapıya

Belki de o lafların muhattabı sen değilsin?

Sence onlar klip içerisinde kesildikten sonra eklenmiş görüntüler olamaz mı? Sırf özellikle komplo teorisi üretmek için neler uyduruluyor biliyor musun?

Komplo teorileri sonradan çıkan iyi satan kitaplardı.Artık önünü alamıyorlar malesef. Herkes herşeyin arkasında bir işler aramaya başladı.Olay iyice çığrından çıktı.

yani sen diyorsunki dünya göründüğü gibidir,herşey tamamiyle şeffaftır hiç bi tezgah yoktur.değil mi?

sonuçta bu olaylar arasında bir bağ var (wtc olayını bahane ederek işgal etti)

biz de bu bağdan yola çıkarak başka sonuçlara ulaşmaya çalışıyoruz

sorun ne anlamıyorum

yani sen diyorsunki dünya göründüğü gibidir,herşey tamamiyle şeffaftır hiç bi tezgah yoktur.değil mi?

Hayır ben tezgah yoktur demiyorum.Üzerinde günlerce düşünülecek,müzik dünyasına kadar sıçratılmış abuk subuk saçma sapan hikayelerin yeri yok diyorum.Bu dünyada dolap her zaman oldu.

11 eylülü Tanrının yaptığı kasıtlı bir felaket olarak gören insanlar var yahu! Daha neyi tartışıyoruz?

Geri
Üst Alt