Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Hm

serdar maicon denyer
mariano tolga belh fernando gary
gomis eren

Çift forvet gördük sonunda :D

bu adam dalga geciyor bizle.
Girdigi hicbir macta ayakta bile duramayan Eren neye istinaden ilk 11 ile odullendiriliyor ?

Manyak lan bu adam. 3lü defansin batsin senin.

Gerçi baktım da 3lu olmaz ya . Ortada sadece fernando kalıyor, tolga yanında oynasa kanatta da belhanda olur . Ee belhanda defans yapmayacağına göre denayer de solbek oluyor . Heralde sol bek oynayacak denayer

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla güzel kadro. Gençler otobüs çekecek. Tek forvetle olmaz. Selçuk da kesilmiş. Nesi kötü anlamadım?

—————Muslera
—Maicon denayer serdar
Mariano fernando tolga garry
—————Belhanda
————-Eren Gomis

Ya da

—————Muslera
Mariano Maicon Serdar Denayer
————-Fernando
——Garry Belhanda Tolga
————-Eren Gomis

Sizce hangisidir?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

2li forvet çıkarmış en azından gelişme var

Illa her mac oncesi biseyler degistirecek tamam iyi tdirektorsun diyelim de her mac ayni taktikle cikalim ya kendini ispat etmeye calismasindan biktim valla

Her hafta yeni birşey deniyor adam.

Muslera
Denayer Maicon Serdar
Mariano Fernando Tolga Garry
Belhanda
Eren Gomis

Muhtemelen bu tarz saçma sapan birşey deneyecek bugünde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mac konusunu niye kilitlediniz ? :D

4-4-2 ise sol bek kim la ben hiç anlamadım. 3-5-2 ise neden 3-5-2 ayrıca Linnes yine neden kesik yemiş cidden merak ediyorum. Bütün takım sıçıyor faturayı hep aynı adama kesiyor bu mal ilginç. Ayrıca Eren 11'e girmemek için her yolu denedi adamın yürüyecek hali yok, gerçi kadroda forvet yok o da ayrı konu.

Ulan Sezon basindan beri bikere bile 3-5-2 oynatmayan herif bi anda patladi.

Eren yerine hizli bir forvet ( Sinani) oynatsaydin bari. Iki tane ayni tipde forveti napcak

Gençler yarı sahasında kapanacak çift forvet mantıklı

Ben begendim acikcasi

Cift forvet,kanatlarda mariano ve garry sagli sollu ortalar gerekiyor Genclerbirligi kapali oynayan bir takim

Futboldan bi haber gerçekten Tudor. Takımda 5'linin solubda oynayacak adam yok hâlâ ısrarla 3'lü savunma ile oynuyor. Rodrigues büyük ihtimal sol kanatta oynayacak.

Geri
Üst Alt