Gençlerbirliği Maçı Kamp Kadrosu

Aldığımız adamların çoğu isimli,belli kalitede olan adamlar ancak fiziksel olarak da bir o kadar sorunlu ve yaş ortalaması yüksek adamlar.Ne kadar kaliteli yetenekli olursan ol bu ligde fiziksel olarak kötü bir takımın başarılı olma şansı yok.Umudum yine geçen seneki devre arası gibi bir dönem geçirip ikinci yarı coşmamız.Bu ilk yarıda takım düzelmeyecek belli.
Bu hafta yaristan kopariz

Falcao'nun Monaco'daki sakatlığı mı devam ediyor acaba hala ?

Peki ya Lemina ne zaman iyileşecek ?

——————-Muslera————————
Mariano——Marcao—Donk———Naga
————————Nzonzi———————
—————-Belhanda——Seri———
Feghouli———————————Babel
————————-Andone——————
Maalesef reis Mariano&Nagatomo&Belhanda&Feghouli ve Babel bu kadar kötü durumdayken diğer oyuncular Kante-Van Dijk-Harry Kane filan olsa da galibiyet beklemem o kadrodan

FIFA oynamıyoruz beyler. Falcao sakat olmasa bile dinlendirilebilir ayrıca. Adamın sezonda 40 maç oynamayacağı ortada. Ağrı da hissedince riske edilmemiştir, bu kadar basit. Yedeği de Andone, Eren değil. Luyindama oynatılsa ve sakatlığı ilerlese tam şapa otururuz vs. Her şeye yangın da yapmayın bir zahmet.

Ne olursa olsun 352den vazgeçilmemeli.
---------------------Muslera----------------------
---------Ahmet------Donk------Marcao---------
Şener---------Nzonzi------Taylan----------Emre/Ömer
------------------------Seri------------------------
------------Andone----------Emre/Adem--------

Mevcut durumda oluşabilecek en optimum kadro bu bence.

Luyindama ne olmuş

Sansa bak. Asil PSG macinda rotasyon yaoacaktik :)

lyundimada problem nedir

Aşil tendonu bayagi sakat bolge.Ciddilesirse 1 sene katki alamayiz.Gerci bana oynasa da Van Persie vakasi olacak gibi geliyor da neyse.
3 ay boyunca 86 dogumlu adamin pesinde kosarsan nazara gelir tabiki. falcao oynasa da oynamasa da bir fark etmezdi zira top oraya gelmiyor. ronaldoyu koysan bir etkisi olmaz.

Rotasyon yapiliyorsa tam bir geri zekalilik milli ara öncesi..
Katılıyorum.

Hadi iç saha olsa neyse bir nevi anlayabilirdim ama deplasmanda rotasyona gidecek lüksümüz yok. Mutlaka galibiyet gerek.

Şu maçı atlatınca dediğin gibi milli ara var zaten.

sent via GSC

Biraz abartmiyormuyuz? Lige yeni cikmis ve daha mac kazanmamis sonuncu olan takimi 3-4 yedeklede normalde yenmeliyiz. Hele sampiyon olmayi isteyen takim olarak

Geri
Üst Alt